banner488

MHP’li Depboylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi

MHP’li Depboylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi
banner269

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Deniz Depboylu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turu kapsamında Çine’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Deniz Depboylu, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülseren Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan’a hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdiler. Depboylu, muhtarların sorunlarını dinledi. MHP’liler daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u ziyaretinde 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar göreve seçilmesi desteklerini istedi. Oda başkanlarının sıkıntılarını dinleyerek notlarını aldı. Depboylu, Ankara’da her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Ziyaretler sonunda Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Can’ın vefat eden babası Emin Can için taziye ziyaretinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472