banner488

MHP Heyeti, Muhtarlar ve STK Başkanlarıyla bir araya geldi

MHP Heyeti, Muhtarlar ve STK Başkanlarıyla bir araya geldi
banner496

MHP Heyeti Çine’de muhtarlar ve STK Başkanlarıyla bir araya gelerek sorun ve istekleri dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Çine’de ziyaret programı gerçekleştirdi. Ziyarette Depboylu ve Alıcık’a, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ederek bir dizi temaslarda bulunuldu. Milliyetçi Hareket Partililerin ilk ziyareti Muhtarlar Derneği Başkanlığı oldu. Burada Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran ve mahalle muhtarları bir araya gelen heyet muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Geçen gün düzenlediğimiz kahvaltıda katılım sağlayan siz muhtarlarımıza MHP MYK Üyemiz Deniz Depboylu ‘kısa sürüde sizleri ziyaret edeceğim’ diye söz vermişti. Milletvekilimiz Deniz Depboylu sizlerin sorunlarını isteklerini dinlemek için buraya geldi. Bu şekilde burada bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltıda bizlere verdiği sözü tutan Deniz Depboylu Hanıma ve Başkanlarımıza teşekkürlerini ileten Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, “Amacımız hem muhabbet etmek hem hem de fikir alışverişi yapmak. Tüm mahallelerimizin sıkıntıları eksikleri var bunları da dile getirmek. Bizler vatandaşın sıkıntılarını sizlere iletmekle görevliyiz, onların elçileriyiz. Sözünüzde durarak bizleri onurlandırdınız, tüm muhtarlarımın adına tekrar teşekkür ederim” şeklinde konuşta.

“Uç Beylerimize yardımcı olmak isteriz”

Demokrasinin ilk ayağı olan ve kendilerine her zaman uç beylerim diyerek hitap ettiği muhtarlara MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık; “Cumhur ittifakımız var. Bir ortağı AK Parti bir ortağı da Milliyetçi Halk Partisi. Burada bir ilçe başkanımız var. Siz ilçe başkanımıza dertlerinizi ve sıkıntılarınızı söylediğinizde ilçe başkanımız ve ben elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu günkü amacımızda o. Çok büyük sıkıntılarınız var biliyoruz. Kendi oylarınızla seçildiniz. Hiçbir arkanızda siyasi parti yok, rozetiniz yok. Bu dönemde muhtarlık yapmak hakikaten zor. Bir tarafta Büyükşehir yasası var bir tarafta ilçe var bunların sıkıntıları hat safhada. Bunların dertleri, devaları da görülmüyor farklıysa. En kötüsü de İL Özel İdaresi kaldırılmamış olsaydı. Ama Devletimiz bunların üstünden gelecek. Önümüzdeki süreçte bunlarda da iyileştirmeler olacak muhakkak. Sizlerden özellikle mahallelerinizin temsilcileri olarak, söz sahibi insanlar olarak birazda bakmak lazım. Yerelde ,Büyükşehirde aynı olduğu halde Çine’nin kırsal mahallelerinde aynı sıkıntılar var. Niye yapılmıyor. Şu anda MYK üyemiz ve bizler buradayız makul ve çözülmesi mantıklı olan şeylerde notlarımızı alarak çözüm üretmenin yollarını bulmaya çalışacağız. Her Perşembe geldiğinizde teşkilatımız açık sorunlarınızı iletebilirsiniz. Sizlere her zaman kapılarımız açık elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce sizlere yardımcı olmak isteriz” dedi.

“Bu benim her şeyden önce vefa borcum”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımızın Sayın Devlet Bahçeli'nin selam ve saygılarını getirdim diyen MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu, “ Sizler bizim ve Cumhurbaşkanımız için çok önemlisiniz. En çok Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladığı görev gurubu olarak sizler varsınız. Muhtarlarımızın görevi gereği yükümlülükleri çok fazla, insanlara temas eden kişi olarak dert dinleme ve sorunları çözme noktasında göreviyle birlikte aldığı sorumluluklarla birlikte bir dayanma gücüde var tabi ki. Kolay değil Allah hepinizden razı olsun bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Önceki gelişimde bir söz verdim. Kolay kolay ben söz vermem çünkü Allah büyük ‘kul plan yapar kader gülermiş’ her şey bizim elimizde değil. Ama bir söz verdiysem o sözü de tutmak için canla başla uğraşırım. Çok şükür Allah nasip etti sözümü tutmak nasip oldu. Tabi öncelikle biz sizleri dinmeye geldik. Zor bir dönem içerisindeyiz. Çevremiz ateş hattı gibi. Etrafımızda savaşmayan, içi karışmayan ülke yok gibi. Tabi ki bunların Türkiye’ye yansıması var. Güçlü bir Devletiz ama belli sıkıntılarla da yüz yüze geldik. Bir yandan salgınla mücadele ettik. Salgın bütün dünyanın ekonomisini etkiledi. Devletimiz, milletimiz güçlü. Vatanımızı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Cumhur İttifakı olarak 2023’ü hedef gösterdik. Güçlü Türkiye, lider Türkiye dedik. Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatanın, milletin, devletin bekasını korumak için birlikte yol izliyorlar, bizlerde onları takip ediyoruz. Bugün sizlerin dertlerini, sıkıntılarını dinleyip, bizlere düşen sorumluluklar nelerdir, bizler sizler için neler yapabiliriz o kısmı ele almak için sizlerleyiz. Geçen dönem vekildim sizlere vefa borcum var. Seçilip seçilmemenin benim için bir anlamı yok. Çok şerefli bir görev Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama şu anda vekil olmasam da bir vekiliniz gibi sizi dinleme sorumluluğunu taşımam gerekir. Kaldı ki Ankara’da Genel Merkezde belli görevlerim var. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Siyasi Etik Kurulu Başkan Vekiliyim MHP Genel Merkez’de görevlerime deva ediyorum. Üzerime düşen sorumluluk neyse ben sonuna kadar size yardımcı olmaya çalışacağım. İnsan her zaman geleceğini, istikbalini düşünmez, geçmişte yol yürüdüğü insanlara şöyle bir bakar onları yarı yolda bırakmaz. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak anlayışımız duruşumuz budur. Bizleri ağırladığınız için tüm muhtarlarıma teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarlarının isteklerini ve sorunlarını not alan MHP heyeti ziyaretlerine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdi. Esnafın zor durumda olduğunu belirten Uyar, alım gücünün günden güne azaldığını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 07:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472