banner488

MHP heyeti Eşiyok ve Sert’i ziyaret etti

MHP heyeti Eşiyok ve Sert’i ziyaret etti
banner496

MHP Heyeti Çine’deki ziyaretlerine Ziraat Odası ve Şoförler Odası Başkanlarıyla bir araya gelerek sorun ve istekleri dinleyerek devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Çine’de Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve Şoförler Odası Başkanı Ahmat Sert’i ziyaret etti. Ziyarette Depboylu ve Alıcık’a, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. MHP heyeti Oda Başkanlarının isteklerini ve sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Son olarak Arıcıoğlu Ev Börekleri işletmesi açan Mehmet Arıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve yönetim kurulu üyeleri MHP Heyetini makamında ağırladı. Başkan Osman Eşiyok çiftçinin sorunlarını dile getirdi. Eşiyok, “Çiftçimiz zor durumda. Çiftçimiz adına sorunlarımızı size iletiyorum. Mazot, gübre zamları aldı başını gidiyor. Çine ovasında sulama bitirilmeli. Sulama Birliği ücretleri ağır geliyor. Tarımsal sulamada kullanılan elektrik fiyatlarıyla üretim yapılması mümkün değil. Yeraltı artezyenlerinden alınan ücretler çok yüksek. Hayvancılıkta girdi maliyetleri artıyor. Her geçen gün üreticini bu giderler bilini büktü. Zor bir tünelden geçiyoruz. Bu sorunlara bir çare bulunması gerek üretim olmazsa gelişme olmaz” dedi.

Mazot zamlarından yakınan oda üyelerinin sorunlarını aktaran Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert ise, “Taşımalı Servis araçlarında yaş sınırlaması var. Geçen yıl 12 yaştan 15 yaşa yükseltilen geçici yaşın 18 yaşa yükseltilmesini istiyoruz. Yaş sınırlaması bizleri zorluyor. Araçların yedek parçaları çok pahalı. Şoförlerde kanun gereği 69 yaş sınır olarak yenilendi. Ama belediye de yönetmelikte 65 yaş yazdığı için üzerine ruhsat vermiyor. Şoför arkadaşlarımız bu konuya çözüm bulunmasını istiyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472