banner488

Karanfiller Mahalle Muhtarı Şen, “Belediye Başkanlarımdan Allah Razı Olsun”

Karanfiller Mahalle Muhtarı Şen, “Belediye Başkanlarımdan Allah Razı Olsun”
banner496

Karanfiller Muhtarı İdris Şen, Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye ve Çine Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Muhtar Şen, “İlk hizmeti mahalleme Çine Belediye Başkanlığı yaptı” dedi.

Karanfiller Muhtarı İdris Şen, geçen hafta gerçekleşen Milletvekili Rıza Posacı’nın Çine ziyaretinde ova muhtarları ile yapılan görüşmede bazı yerel gazetelerin kendisi ile ilgili söylemediği cümleler kullanıldığını dile getirdi. Şen, yerel gazetede sözü edilen cümlelerin; “Mahallemize başka da hizmet yapılmadığından YİKOB’un yatırımları da olmasa biz ne yapardık? Seçim zamanı geldiğinde halkın karşısına tekrar nasıl çıkarız?” kendisine ait olmadığını söyledi.

“Belediye Başkanlarımızdan her zaman memnunuz”

Hizmet yapılmadı gibi bir cümleler kullanmadığını belirten Muhtar İdris Şen, “Yerel medyada çıkan YİKOB’un yatırımları da olmasa biz ne yapardık diye bir cümle kullanmadım. Mahallemde özürlü bir vatandaşımın yolu için Çine Belediyesi gittim. Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu yol için parke taşını gönderdi. Çine Belediye Başkanlığı işçiliğini yaparak ilk olarak parke taşını bu vatandaşımızın evinin önüne döşedi. Daha sonra birçok sokağımıza parke döşemesi Belediyelerimiz sayesinde yapıldı. Benim, Çine Belediyesi Başkanlığından talebim üzerine birçok mahallenin kesiştiği, mahallemin girişine yol üzerinde bulunan tuvaletimizin bakımı, onarımı ve fayansları yenilendi ve halkımızın ihtiyacı giderildi. Geçen aylarda meydana gelen sel olayında ilk Çine Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahaleyle anında yıkılan duvarların tadilatı yapıldı. En son durak talebim oldu. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu’da hemen talebimizi yerine getirerek durak yapıldı. Ne zaman Belediyelere, halkımın ihtiyacını iletsem hiçbir zaman duyarsız kalmadılar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere ve ekibine, Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer ve ekibine teşekkür ediyorum. Söz konusu toplantıda birçok mahallenin YİKOB’tan parke taşı talebinde bulunduğunu ve 3-4 sefer parke taşı geldiğin duydum. Bende daha önceki dönemde bir kere YİKOB’tan taş alınan mahallem için 2’ci defa talepte bulunduğumu ve yaklaşık 3 bin metrekare parke taşana ihtiyacım olduğunu Milletvekili Posacı’ya ilettim. Hatta baraj ve su lama konusu açıldı. Bende, ‘baraj kapaklarının her sene Haziran ayandı arızalandığını ve aynı tarihte nasıl her yıl arızalanıyor’ diye sordum. Halkımızın bizlerden istediklerini tabii ki yetkililere iletmek bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472