banner488

Ege Yıldızları Anaokulu Turuncu sınıfı öğrencilerini mezun etti

Ege Yıldızları Anaokulu Turuncu sınıfı öğrencilerini mezun etti
banner269

Ege Yıldızları Anaokulu, yılsonu gösterisi yaparak, turuncu sınıflarını mezun etti. Tüm yaş kategorilerinin katıldığı yılsonu gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirilirken, öğrencilerin velileri onlarla hem eğlendiler, hem de zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.

Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonunu görkemli bir gösteriyle getirdi. Okulun tüm öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler, büyük ilgiyle takip edildi. Okul bahçesinde sergiledikleri gösterilerle yılsonu etkinliğini tamamlayan öğrencilerden Turuncu sınıf öğrencileri mezuniyetleri kutlandı. Okul kurucuları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte minik öğrenciler yaptıkları sahne şovu ve gösterilerle izleyenleri hem eğlendirdi hem de duygulandırdı.

Törende konuşan Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, “Ege Yıldızları Anaokulu ailesi ve siz ebeveynlerimizin destekleri sonucunda öğrencilerimiz kendilerinden daha emin, kimliğini hedefleri için cesaretle hareket eden, ilgili, görgülü yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, değerlerimizi içselleştirmiş sevgi dolu bireyler olarak onur abidemiz olmuşlardır. Bakışları, duruşları, olabildiğince temiz yürekleri ve zihinleri ile gelip kondular yüreğimize. Önce sevdik birbirimizi sonra çok çabuk alıştık birbirimize. Onlar en değerli varlıklarımız bizlerin ve toplumun geleceği. Sevgili çocuklarım bugün koca bir eğitim öğretim yılını birlikte sevgi ile geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve turuncu sınıfımızı mezun ediyoruz. Her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır. Bizleri ve ailenizi başarı ile temsil edeceğiniz kanaatindeyim. Güler yüzünü, şefkatini, ilgisini eksik etmeyen Özel Ege Yıldızları kadrosunu da yürekten kutluyor ve bundan sonraki yıllarda da nice başarılara imza atmaya temenni ediyoruz. Kıymetli misafirlerimiz bizleri onurlandırdığınız için size de çok teşekkür ediyor, hepinize iyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472