banner488

Çine Sağlık Meslek Liseli Öğrencilere Yurt Dışında Staj

Çine Sağlık Meslek Liseli Öğrencilere Yurt Dışında Staj
banner496

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 3 öğretmen eşliğinde 15 öğrencisi, 3 farklı Avrupa ülkesinde 'Terminal Dönem Bakımında Beceri Geliştirme Stajı' eğitimine başladı.

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı ile Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ve hibeye değer bulunan 2020-1-TR01-KA102-087879 Numaralı Terminal Dönem Bakımında Beceri Geliştirme Stajı Başlıklı Erasmus+ projesi kapsamında Avusturya-Viyana, Çekya-Prag ve Macaristan-Budapeşte stajlarını yapmaya devam ediyor. Proje kapsamında öğrenciler ilk grup 20 Şubat-12 Mart tarihleri arası Avusturya’daki stajlarını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldılar. İkici grup 1 Mart’ta stajlarına başlayan öğrenciler 21 Mart’ta dönüş yapacaklar.

Stajın öğrencilerin gelişimi için mükemmel bir fırsat olacağını söyleyen Okul Müdürü Vekili Seyhan Beyhan, “Hazırlık aşamalarında öğrencilerimizle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan ziyaretinde ederek projemiz hakkında bilgilendirmeler yaptık daha sonra öğrencilerimizin velileri ile toplantı gerçekleştirdik. Proje kapsamında öğrencilerimize, staj yapacakları yerler, otel, ulaşım ve yurtdışında dikkat etmeleri gereken hususları aktardık. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Ulusal Ajansın destekleri ile Avrupa'da öğrencilerimize staj yaptırma imkanı bulan okullardan biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2022, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472