banner480

Çine Devlet Hastanesinde Satranç Turnuvası Heyecanı

Çine Devlet Hastanesinde Satranç Turnuvası Heyecanı
banner269

Çine Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yoğun çalışma temposu altında çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak, stres ile baş edebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen Satranç Turnuvası’nın açılış hamlesini İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman Açıkgöz yaptı.

Sağlık tesislerimizde personellerimizin kurum içi iletişimini güçlendirmek adına yapılan bu tür organizasyonları desteklediklerini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz; turnuvayı düzenleyen Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hüseyin Zafer Alkaya ve ekibi olmak üzere turnuvaya katılan tüm personellere teşekkür ederek başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürümüz daha sonra Hastane Başhekimi Op.Dr. Hüseyin Zafer Alkaya’dan hastanede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi alarak, acil servis, servisler, fizik tedavi merkezini ve poliklinikleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüze Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Reha Arsan’da eşlik etti.

Personellerle bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz; özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472