banner488

Çine'de intihar eden kişi 2 kişiyi daha vurduğu ortaya çıktı

banner269

Çine’de yaşayan Gökhan Özdemir, önce Yaşar Meke’yi ve Süleyman Özdemir’i silahı ile vurdu. Ardından Çine Emniyet Müdürlüğü binası önüne gelerek kendi canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, 2 kişiyi tabancayla vurarak öldüren şahıs, daha sonra Emniyet Müdürlüğü önüne giderek başına dayadığı tabanca ile hayatına son verdi. Olay, Hamitabat Mahallesi 277. Sokak'ta saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen Gökhan Özdemir, burada 2 kişiyi öldürdüğünü söyleyip, başına dayadığı tabancayı ateşledi. Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Gökhan Özdemir, yanındaki tabancayla Yaşar Meke'yi vurarak ağır yaraladı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Meke'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Meke de doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dutluoluk Mahallesi yolu üzerinde bulunan cesedin 43 yaşındaki Süleyman Özdemir'e ait olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemelerde Özdemir'in, Yaşar Meke'yi öldürdükten sonra intihar eden Gökhan Özdemir tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"Hakkında Açılan Taciz Davası Karara Bağlanınca Cinayet İşlemiş"

2 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Gökhan Özdemir'e 2018 yılında Yaşar Meke tarafından kızını taciz ettiği iddiasıyla 4 yıl önce dava açıldığı öğrenildi. Baba Yaşar Meke tarafından açılan davanın bugün Çine Adliyesi'nde görülen karar duruşmasında Gökhan Özdemir'in mahkum edildiği ve hakkında yakalama kararı çıktığı öğrenildi. İddiaya göre mahkeme sonucunu öğrenen Gökhan Özdemir, Yaşar Meke'yi evinin önünde, amcasının oğlu Süleyman Özdemir'i ise Dutluoluk yolu üzerinde silahla vurarak öldürdü. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü önüne gelen Özdemir, 2 el havaya ateş açarak 2 kişiyi öldürdüğünü söyleyip, yanındaki silahla hayatına son verdi.

Gökhan Özdemir'in olaydan bir süre sonra cesedi bulunan Süleyman Özdemir'i öldürme sebebinin belirlenmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Gökhan Özdemir

Yaşar Meke

Süleyman Özdemir

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472