banner480

Çine Belediyesi ‘Kuvayi Milliye Parkı Konserleri’ coşkuyla devam ediyor

Çine Belediyesi ‘Kuvayi Milliye Parkı Konserleri’ coşkuyla devam ediyor
banner269

Çine Belediyesi tarafından düzenlenen Kuvayı Milliye Parkı Konserleri Ekim ayına kadar devam edecek. Belediye Başkanı Dinçer, iki haftada bir organize edilecek konserlere tüm vatandaşları davet etti.

Çine belediyesi tarafından 2022 yaz konserleri kapsamında birincisi düzenlenen ve Ekim ayına kadar iki hafta da bir yapılacak olan Kuvayı Milliye Parkı Konserlerinin ilki 13 Temmuz Çarşamba akşamı Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent orkestrası ve solisti Efe Dumancı’nın sahne almasıyla başladı. Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar neşeli ve coşkulu saatler paylaştı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer: “Bu konserler dizisini gerçekleştirmekteki en birinci amacımız, yaklaşık iki buçuk yıldır pandemi döneminde evlerinde kapalı kalmaya mecbur kalmış vatandaşlarımıza neşeli hoş anlar yaşatmaktır. Bunun yanı sıra bölgede eşsiz ve benzersiz peyzaj güzelliğine sahip Çine Kuvayı Milliye Parkımızı, daha da önemlisi Kurtuluş Savaşında Kuvayi Milliye ateşinin ilk kıvılcımının çakıldığı, tarihi öneme sahip Çine Kuvayı Milliye Müzemizi tanıtmaktır. İlk konserimizde gördük ki Çineli hemşerilerimizin yanı sıra diğer ilçelerden misafirlerimiz de konserimize katılmışlar ve bizleri mutlu etmişlerdir. Diğer illerden ve ilçelerden de vatandaşlarımızı yaz boyunca sürecek konserlerimize katılmaya, meşhur Çine Köftemizin, Memecik zeytinyağımızın ve Topçam Madran memba suyumuzun tadına bakmaya davet ediyoruz. Çine Kuvayı Milliye Parkı Konserlerimiz Ekim ayına kadar iki haftada bir, her yaştan vatandaşımıza hitap edecek şekilde gerçekleşecektir. İlk konserimizde bizlere ve vatandaşlarımıza Kent Orkestrasının başarılı ekibiyle tanışmamıza ve neşeli saatler yaşamamızı sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı konserlerimizin coşkusuna katılmaya ve neşeli saatler yaşamaya davet ediyorum” şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472