banner488

Başkan Ergün Göçen güven tazeledi

Başkan Ergün Göçen güven tazeledi
banner496

Çine Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu yapıldı. Çine Süt Üreticileri Birliği Başkanlık görevine mevcut başkan Ergün Göçen güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Çine Belediye Sosyal Tesisinde yapılan genel kurulda divan başkanı Mehmet Çoban, divan başkan yardımcısı Mehmet Çelik, katip üyeler Ömer Karababa ve Ömer Öztürk olarak seçildi. 367 üyesi bulunan Çine Süt Üreticileri Birliği'nin faaliyet raporlarını okumasının ardından gelir gider ve tahmini bütçe raporları okunarak genel kurula sunuldu. Tek liste halinde girilen seçimde Ergün Göçen ve ekibi 4 yıllığına seçildi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Birlik Başkanı Ergün Göçen "Güçlü birlik güçlü üretici düşüncesiyle yapmış olduğumuz genel kurulumuzda bizlere tekrar bu görevi tevdi eden üreticilerimize teşekkür ederiz. Amacımız süt üreticisinin emeğinin karşılığını almasını sağlamaktır. Güveninize layık olmak için gayretlerimiz devam edecektir." dedi.

Ergün Göçen’in Yönetim Kurulu; Tayfun Yıldız, Davut Çelik, Akın Şahin, Ahmet Gözkaya, Denetim Kurulu ise Osman Batur, Mehmet Şirip ve Erdal Altıntaş’dan oluştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472