banner488

Başkan Dinçer, Ramazan Bayramı’da evinde olacak

Başkan Dinçer, Ramazan Bayramı’da evinde olacak
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in sağlık durumu hakkında müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Başkan Dinçer Ramazan Bayramı’nı Çine’de evinde geçirecek.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tedavi sürecine ara verilerek Bayramı ailesiyle geçirecek. Tedavinin devam ettiğini bildiren Başkan Dinçer, Cumartesi günü Çine’ye geleceğini duyurdu.

Herkese teşekkür dileklerini iletenve Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Dinçer,”Yaklaşık iki buçuk aydır tedavi görmekte olduğum Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezindeki tedavi sürecime değerli doktorum Prof.Dr. Sezai Yılmaz hocam bayram nedeniyle ara vermeye karar verdi. Bu ara nedeniyle Cumartesi günü Allah nasip ederse Çine’de evimde olacağım, Ramazan Bayramını evimde geçireceğim. Sağlık durumum gayet iyi fakat bu süre zarfında değerli hocamın talimatı gereği ziyaretçi kabul edemeyeceğimiz için tüm sevdiklerimizden şimdiden özür dileriz. Ramazan bayramı sonrasında değerli hocamın tedavi programına göre tekrar Malatya’ya giderek tedaviyi sonlandıracağız. Şu ana kadar ilk günden bu güne bizi yalnız bırakmayan sevdiklerime, yakınlarıma, arkadaşlarıma, Çineli hemşerilerime, aileme ve bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle mübarek Ramazan Bayramının şimdiden ülkemize, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim.” 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472