banner488

Başkan Dinçer: “Endişe edilecek bir durum yok”

Başkan Dinçer: “Endişe edilecek bir durum yok”
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kontrollerini tamamlamak için Malatya’ya gitti. Dinçer, “Sağlık durumum gayet iyi, her zaman kontrollerim devam edecek, endişe edilecek bir durum yok” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 2022 Şubat ayında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde karaciğer nakli oldu. Yaklaşık 2,5 ay boyunca hastanede tedavi gören Başkan Dinçer, sağlık durumunun iyiye gitmesiyle taburcu edildi. Evinde bir süre istirahate çekilen Başkan Dinçer, Haziran’da Belediye Başkanlığı görevine yeniden döndü. Başkan Dinçer, geçen hafta kontrolleri için yeniden Malatya’ya gitti. Bir haftadır Malatya’da olan Başkan Dinçer, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Dinçer, “Doktorlarımız, tetkik için çeşitli kontroller yapıyor. Bu anlamda bir haftadır Malatya’dayım. Kontrollerimle ilgili henüz sonuçlarım çıkmadı. Sonuçlar çıktığında doktorum inceleyecek. Doktorum uygun gördüğünde Çine’ye dönerek yine görevimin başında olacağım. Şu an sağlık durum gayet iyi. Endişe edilecek bir durum yok” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472