banner488

Başkan Dinçer: Doğalgaz Hizmeti Gitmeyen Hiçbir Yer Bırakmayacağız

Başkan Dinçer: Doğalgaz Hizmeti Gitmeyen Hiçbir Yer Bırakmayacağız
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İlçemizde doğalgaz hizmeti gitmeyen hiçbir yer bırakmayacağız. Vatandaşımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Çine Belediyesi olarak geçtiğimiz Çarşamba günü Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediyesi Başkan vekili Hasan Yörük, Çine Belediyesi Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Belediye Fen İşleri Müdürü Ramazan Özhan ile birlikte Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Çine'nin 2022 yılına ve 2023 yılının ilk 4 ayında ilçe merkezi ve merkeze yakın bölgelerinde gerçekleşecek olan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları planlaması konusun görüşüldü.

Toplantının ardından Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İlçemizde doğalgazın döşeme işlemlerinin yapılmadığı bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızdan özellikle artan kömür ve akaryakıta yapılan faiş fiyat zamlarından dolayı doğalgaz hizmetinin yapılması için çok fazla talep alıyorduk. Biz de Çine Belediyesi olarak yoğun oturum alanlarını belirledik. Hamitabat Mahallemizden Soğancılar Mahallemize kadar gelen doğalgaz hattını Kalabak Deresi üzerindeki Hüseyin Özkan köprüsünden geçirerek Soğancılar Mezarlığı önünden Cumhuriyet Mahallesi ve sitelerin yoğun olduğu mevkiye kadar götürülmesini kararlaştırdık. Toplantımızda aldığımız diğer bir karar da Çine Otogarının arkasından Kalabak Parkı diye adlandırdığımız mevkiden karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nin diğer bölgesini de kapsayacak şekilde Eski Aydın-Muğla karayolu diye bilinen yoldan ilerleyerek Karakol Mahallesi'nin üst kısmından Yolboyu Mahallesine kadar ilerleyerek o bölgede konutlara ve ticari işletmelere ulaşmasını kararlaştırdık. Bu hattı buradan götürmemizin sebebi şehir merkezine yapılan sıcak asfalt yollarına zarar vermemektir. Bu taleplerimiz enerji şirket tarafından olumlu karşılandı. Bizde Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak yeni döşenecek hatların geçtiği güzergahların düzenlemelerini yapacağımızı yeniden taahhüt ettik. 2023 yılının geri kalan bölümünde de Çine'den hattın geçmediği mevkilerin de tespitini yaparak planlamamızı yaptık. Şu ana kadar olanları tamamlayıp daha sonra hizmet gitmeyen bölgeleri planlamaya alacağız. Bundan sonra kalan yerleri o bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla görüşerek planlamalarımızı açıklayacağız. İlçemizde doğalgaz hizmet gitmeyen hiçbir yer bırakmayacağız, vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472