banner488

Akçaova Semalarında Yamaç Paraşütü

Akçaova Semalarında Yamaç Paraşütü
banner496

Aydın Sportif Havacılık Kulübü (AYHAVK) üyesi olan dört yamaç paraşütü sporcusu Çine’ye bağlı Akçaova Mahallesi Gökbel Dağında uçuşa uygun olarak belirledikleri bir noktadan yamaç paraşütleri ile deneme uçuşu yaparak Akçaova semalarını şenlendirdi.

Gökyüzünde uçan yamaç paraşütleri Akçaova sakinlerini heyecanlandırdı. Akçaova sakinleri bölgede yapılacak bu tarz faaliyetlerin mahallelerinin ekonomik, kültürel ve sportif konularda kalkınmasını sağlayacağı görüşünde bulundu. Aydın Sportif Havacılık Kulübü (AYHAVK) üyesi yamaç paraşütü pilotları Cemal Tığlı, Ayhan Kocaman, Uğur Kadıoğlu Ve Mustafa Çolak Gökbel Dağından yaptıkları uçuştan büyük keyif aldıklarını, üç dört yıldır Gökbel Dağından uçmayı planladıklarını ve bu güne nasip olduğunu ve bundan sonrada sık sık Akçaova’ya uçmaya geleceklerini belirttiler. Ayrıca dört yamaç paraşütçüsü uçuş denemeleri sonrası Ege bölgesindeki yamaç paraşütçülerine de bölgeye gelip uçmayı tavsiye edeceklerini söyledi.

Geçen yaz çıkan orman yangınlarında AYHAVK olarak kulüp üyesi pilotların üç gün boyunca yangın söndürme faaliyetlerine gönüllü olarak katıldığını ve bu duruma çok üzüldüklerini yamaç paraşütü sporunun bölgede yapılarak bir nebze olsun Akçaovalılara moral kaynağı olmaya çalışacaklarını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472