banner488

AK Parti Aydın Milletvekilleri, “29 Mayıs’ta rekor fark atacağız”

AK Parti Aydın Milletvekilleri, “29 Mayıs’ta rekor fark atacağız”
banner496

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nda partilileriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonuçlarının kesinleşmesinin ardından AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen AK Parti Çine İlçe Başkanlığı binasında partililer buluştu. AK Parti Aydın Milletvekilleri 14 Mayıs'ta Çineli hemşerilerini ve partililerin kendilerini verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Vekiller 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için daha güçlü bir destekle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarının sözünü aldılar.

“Türkiye yüzyılın 15 Mayıs'ta değil 29 Mayıs'ta başlayacağız”

Türkiye 3 yüzyılının 29 Mayıs'ta başlayacağını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “14 Mayıs Pazar günü ülkemiz önemli bir seçime gitti. 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız 0,5'lik bir puanla yüzde 50'ye geçiremedik. Nasip olunursa hep birlikte güçlü bir şekilde sandığa giderek 27 milyon oyumuzu koruyup, üstüne milyonları da ekleyerek Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde 28 Mayıs Pazar günü tekrar 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Çine olarak Cumhurbaşkanlığı oylarımızı artırdık ve partimizin oyları koruduk. Biz bu yola devam edeceğiz. Türkiye yüzyılın 15 Mayıs'ta değil 29 Mayıs'ta başlayacağız” dedi.

“Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz”

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, “Cumhur ittifakı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çoğunluğu sağladı. Cumhurbaşkanımız maalesef sistemin azizliğinde 50 + 1'den dolayı ilk defa 2 turda kalıyor. En yakın rakibin 2 milyon 500 bin oy fark atmasına rağmen ikinci tura kaldı. Milletimiz büyük bir destek vererek, teröre geçit vermemiştir. 21 yıl iktidarında AK Parti 3 kişiden fazlasının oyunu alarak iktidara devam ettirmektedir. Açık farkla Cumhurbaşkanı yine o koltuğa oturacaktır.”

“Mustafa Kemal Atatürk'ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış”

Baba ocağımın güzel insanları diyerek sözlerine başlayan AK Parti Aydın Mustafa Savaş ,”3 kez teşekkür konuşması için Çine’deyim. Her zaman yanımda olduğunuz, hepinizden Allah razı olsun. Hizmet etmeye her zaman devam edeceğim. Tarihi bir seçim yaşadık. Türkiye ileri götürmek isteyenlerle Türkiye'yi geri götürmek isteyenlerin bir mücadelesi tanıklık edeceğimizi söylemiştik.14 Mayıs akşamı aziz milletimize kazançlı çıktığını hepimiz gördük. Türkiye 100 yılını kapımızı 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.Biz hiçbir ayrım yapmadan milletimize hizmet yapmak ve 21 yıldan bu yana gayret ediyoruz. Birileri 14 Mayıs akşamı çıkan tablodan rahatsız oldu. Özellikle deprem bölgesinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye olan destekten rahatsız oluyorlar. Görüyorsunuz yazılanlara, çizilenleri ve sosyal medyalarda paylaşılanlara. Bir de Çinimizdeki, Çine Belediye Başkanının eşinin sosyal medyada paylaştıklarını hatırlayın ne diyor orada ‘Atatürk yanlış bir millete kurtarmış’. Esas yanlış olan ne biliyor musunuz? Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış. Bunlar millete tepeden bakanlar, milletin derdi ile dertlenmeyenler yanlış. Bunlar kibir abidesi. Bunlar her zaman bugün kaybettikleri gibi 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta da kaybedecekler. Bundan sonra da kaybetmeye devam edecekler. Çineli hemşirelerin bunları dersini sandıkta verecek. İnsanları dışlayıp ve kutuplaştırdıkları dersine verecekler” ifadelerini kullandı.

Kadınlara tam destek sözü

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, “ Cumhuriyet tarihe ilk defa Meclisi kadın temsiliyetinin en yüksek olduğu bir döneme girdi. Bunu kim yaptı. Elbette ki AK Parti ve güçlü kadroların sayesinde meclisteki en yüksek temsiliyetin dönemine girdi. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağına inanıyorum. Buradan da kadınlarına pozitif ayrımcılığı yaparak çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğimin sözünü veriyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472