banner488

Başkan Dinçer, Umut Kıraathanesi’nde vatandaşlarla sohbet etti

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, kahvehane ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

banner496

Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Umut Kıraathanesi’nde halkla buluşan Başkan Dinçer, yerel sorunlara ve çözümlere ilişkin önemli konulara değindi.

Kahvehane ziyaretinde vatandaşlarla buluşan Dinçer ‘i, CHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Tayfun Şahin, bazı Belediye Meclis üyeleri ve CHP İlçe Parti Yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Sözlerine 2014 yılı Mart Ayı’nda yapılacak olan yerel seçimlere kadar Belediye Meclis üyeleri arasından Başkan seçildiğini daha önceki kahvehane ziyaretlerinde olduğu gibi tekrar yineleyerek başlayan Dinçer, “İlk seçildiğimiz günden bu yana projelerimizi ve Çine’nin sorunlarını masaya koyduk. Hangi projelerin öncelikli olması gerektiğini araştırdık. Araştırmalarımız neticesinde Pazar yerimizin uzun yıllardan bu yana hepinizin bildiği gibi kötü durumda olduğu, bir düğün salonumuzun eksik olduğu ve itfaiye binamazın yenilenmediği ortaya çıktı. Kalabak Çayı üzerindeki ıslah çalışmasının tamamlanışına binaen ağaçlandırma ve güzelleştirmeyi yapmamıştık. Orası önemliydi. Hemen bunların projelerini hazırladık ve yaklaşık 3-4 ay önce de temellerini attık. Sarıoğlu Parkı da bir iki hafta içinde çalışmalar bitirilerek açılacak.“ dedi.

Şubat sonunda kapalı Pazaryeri ve Mart sonunda da yeni bir itfaiye binasına kavuşulacağı müjdesini veren Başkan Dinçer, “Tabiki bunların yanında başka eksikliklerimiz var mesela yollarımız dar fakat bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. En kısa sürede yollarımızı düzeltmemiz için tek yöne geçmemiz lazım.” İfadesini kullandı.

Şebekedeki patlaktan sonra suların kirli akabildiğini ve bunun çözümü için İller Bankasına yeni bir su şebekesi için proje çizimi yaptırıldığını belirten Dinçer, “Su şebekesini yeniledikten sonra yollarımızdaki çökme ile oluşan bozuklukları düzelteceğiz.” dedi.

Elinden geldiğince halkın içine karışıp, dert ve sıkıntıları dinlemeye gayret gösterdiğini ifade eden Başkan Dinçer, kahvehanede bulunan vatandaşlarla sohbet kıvamındaki ziyaretini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472