banner488

“Kadınları dışlayan bir toplumun geleceği karanlıktır”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir bildiri yayınladı.

“Kadınları dışlayan bir toplumun geleceği karanlıktır”
banner496

Yazılı bildirisinde “Kadının eğitim hizmetlerinden mahrum bırakan, toplumsal ve siyasal hayattan dışlayan bir toplumun geleceğinin karanlık olduğu ortadadır” ifadeleri dikkat çeken Başkan Dinçer şu ifadelere yer verdi.

“Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillere de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkı sağlamaktadır.

Dünya Kadınlar Gününü kutlarken bu özel günün tüm kadınların toplumda hak ettiği, layık olduğu yerlere gelmesi ve kadınların toplumların kanayan yarası haline gelmiş sorunlarının masaya yatırılması, sorunların tartışılması ve çözümü için bir vesile olmasını temenni ediyorum.

Kadınlara yönelik şiddete hemen her gün şahit olduğumuz bir dünyada, 8 Mart Kadınlar Günü'nün daha anlamlı bir hal almıştır. Kadının eğitim hizmetlerinden mahrum bırakan, toplumsal ve siyasal hayattan dışlayan bir toplumun geleceğinin karanlık olduğu ortadadır. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimizin inancındayım.

Kadınlarımızın hayatın her alanında katılımlarının yükseldiği, başta şiddet, ayrımcılık ve fırsat eşitsizliği gibi önemli sorunlarının tamamıyla çözüldüğü, mutlu aile ve mutlu toplum dileğiyle başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü’ kutluyorum”


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 01:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472