banner488

'Halkımıza hayırlı olsun'

Başkan Dinçer Hamidabat Mahallesi’nde park açılışı yaptı.

'Halkımıza hayırlı olsun'
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Hamidabat Mahallesi’nde park açılışı yaptı. Soma’da yaşanan facia nedeniyle sade bir açılış töreni yapıldı.

Lokma hayrının da yapıldığı törene Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Kadın Kolları ve mahalle halkı katıldı. Açılışta konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ”Seçimlerde Hamidabat Mahallemize yaptığımız ziyarette, mahalle halkı bu arsanın atıl durumda olduğunu ve buraya park istediklerini söylediler. 15 Mayıs’a kadar buraya park yapıp yetiştireceğiz diye söz vermiştik. Parkımızı söz verdiğimiz tarihte bittirdik. Ancak geçtiğimiz günlerde ülkemizin yaşadığı büyük acıdan dolayı açılışı gerçekleştiremedik. Bugün de mahalle halkımız ile beraber sade bir törenle açılışını gerçekleştirdik. Bütün mahallerimize, çocuklarımıza, gençlerimize parkımız hayırlı olsun diyorum “ dedi.

Bazı mahalle sakinleri yaptıkları açıklama da buranın atıl bir arsa olduğunu, bazı vatandaşların burada hayvan otlattıklarını bu nedenle Başkan Dinçer'den böyle bir park talep ettiklerini, Başkan Dinçer'inde kendilerine söz verdiğini ve bugün açılışını gerçekleştirerek sözünde durduğunu söyleyip kendisine çok teşekkür ettiler. Sıcak geçen yaz günlerinde bir nebze olsun bizim de artık kenarında serin serin oturabileceğimiz bir havuz ve çocuklarımızın rahat oynayabilecekleri bir parkımız var diyerek Betkanyon mutluluklarını dile getirdiler.




















Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 23:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472