banner488

Eski Bakan Sezgin, Başkan Dinçer'i ziyaret etti

Sezgin eski belediye başkanlarının fotoğraflarına bakıp geçmişi yad etti.

Eski Bakan Sezgin, Başkan Dinçer'i ziyaret etti
banner496
Aydın’da 1955-1960 yıllarında Belediye Başkanlığı yapan eski bakanlardan İsmet Sezgin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ziyaret etti. İsmet Sezgin eski belediye başkanlarının fotoğraflarına bakıp Salih Dinçer,Mehmet Yazgılı ve  Yusuf Aksakal ile geçmişi yad etti.
Aydın’a uzun yıllar gerek belediye başkanı, gerek milletvekili ve gerekse Bakan olarak hizmet eden İsmet Sezgin’in ziyaretine eski Belediye Başkanlarından Mehmet Yazgılı ve eski Ziraat Bankası Müdürü Yusuf Aksakal , eski Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Dinçer'in oğlu Ekrem Dinçer,Çine CHP İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin ve partililer, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Ali Örter  de katıldı.
Sezgin ,Çine deki gelişmelerden dolayı Başkan Dinçer’i tebrik etti. Sezgin daha sonra EGE-ET hakkında başkandan bilgi aldı. Ayrıca Sezgin, zamanın da Topçam su fabrikasının kuruluşu hakkında bilgi verirken, çok zor şartlar altında bu fabrikanın kurulduğunu ve bugüne kadar gelerek Çine’nin önemli bir kaynağı olduğunu belirtti. Konuşma sırasında Başkan Dinçer yaptığı açıklamada  gelirin önemli bir gelir olduğunu ve emeği geçtiği için Sezgin’e teşekkür etti.
Çine Madran Spor Başkanı Ali Örter ile sohbet eden Sezgin kendilerini takip ettiğini söyledi. Kazandıkları şampiyonluktan dolayı Örter’i tebrik eden Sezgin ayrıca öğrenci olduğu dönemde İzmir Sporu desteklediğini de belirtti. Örter’de İsmet Sezgin’e Çine Madran Spor kaşkolu hediye etti.
Sezgin sözlerine , “Hemşerilerimi görmek ve özlem gidermek benim için büyük mutluluk. Belediye Başkanımız Salih Dinçer’i ziyaret ettim ve Çinemiz hakkında kendisinden bilgi aldım. Çinemizi her geçen gün daha gelişmiş,değişmiş ve çağdaş bir kent olma yönünde ilerlediğini gördüm. Genç Belediyeci arkadaşlarımız katılımcı, demokrat , üretken ve çağdaş belediyeciliği yaşatmak çabasındalar. Eski bir Belediyeci olarak ve Türk Belediyecilik Derneği’nin 20 yıl Genel Başkanlığını yapmış olan birisi olarak kendilerini bu çabaları karşısında kıvanç duydum. Başarılarının devamını diliyor köyünde , kentinde , taşında , toprağında çalışkan ve vefalı insanların Sultanbet yaptıkları hizmet beni çok mutlu ediyor. Çine’nin benim için siyasal yaşamımda büyük ve önemli yeri var. Çineli hemşerilerime en iyi dileklerimi sunuyorum “dedi.
Sezginin bu duygu dolu konuşmasından sonra söz alan Dinçer,”Bakanımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduklarını kendisinin buralara gelmesinde büyük katkısı olduğunu ve siyaset yaparken onları örnek aldıklarını belirterek Sezgin’e teşekkür ederim” dedi.
Ziyaretin sonunda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer İsmet Sezgin’e içerisinde ceviz, incir ,çökelek  ve belediyenin ürettiği zeytin yağı olan bir sepet hediye etti.













Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2014, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472