banner488

“Çine’ye yakışır hizmetler gerçekleştirdik”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 2013 Yılındaki Belediye hizmetlerinden ve hayata geçirilen projelerden bahsederek, Çine’ye yakışır önemli hizmetlerin gerçekleştiğini belirtti.

“Çine’ye yakışır hizmetler gerçekleştirdik”
banner496
Açıklamasına, “Yaşanabilir bir Çine adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz” sözleriyle başlayan Başkan Dinçer, “Bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


“Önemli hizmetler gerçekleştirdik”

Yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bırakılan 2013 yılı içerisinde Çine’nin yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledindiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Bu sayede İlçemize yakışır önemli hizmetler gerçekleştirdik.” dedi.

2013 yılı içerisinde mevcut çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Dinçer, “Kapalı Pazar Yeri, Asar Milli Egemenlik Parkı, Adnan Menderes Bulvarı ilbet Refüj düzenlemesi, Kalabak Çayı Rekreasyon Çalışmaları ve Kafeteryası, Şehler Açık ve Kapalı Düğün Salonu, Kültür ve Sanat Evi Restorasyon çalışmaları, Sedat Taşan Parkı, El Sanatları ve Ev Ürünleri Satış Merkezi,  Şişeleme Parkı ve Kafeteryası, Fen İşleri Hizmet Binası ve İlçemize bağlanacak olan köylerin parke döşeme, kanalizasyon ve park çalışmalarının bir kısmı bitmiş, bir kısmını da yeni yıl ile birlikte bitirmenin mutluluğunu yaşayacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

“2014’de daha büyük başarılara imza atacağız”

Çine’ye hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade ederek, Çine halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğü hizmet yarışında yapılan hizmetleri asla yeterli görmediğini de vurgulayan Başkan Dinçer, “Bunun için 2014 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılara imza atacağız.” dedi.

Yeni yıl ile ilgili temennilerinden de bahseden Başkan Dinçer, “Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2014 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.” sözleriyle açıklamasını noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 21:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472