banner488

Çine Belediyesi 24 Kasım’a özel yemek düzenledi

Çine Belediyesi, Çine 70. Sağlık Meslek Lisesi’nin Öğretmenler Günü’ne ilişkin hazırladığı programın ardından Belediye Sosyal Tesisleri’nde öğretmen ve öğrencilere yemek düzenledi.

Çine Belediyesi 24 Kasım’a özel yemek düzenledi
banner496
Çine Belediyesi, 24 Kasım’ın pazara denk gelmesiyle okullarda ve sınıflarında öğrencileriyle bir arada olamayan öğretmenleri düzenlediği yemekle bir araya getirdi. 

Belediye Sosyal Tesisleri’de düzenlenen ve geniş bir katılımın gözlendiği yemeğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Yavuzkan, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Düzenlenen yemeğe ilişkin konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi en anlamı günleri olan 24 Kasım’da öğle yemeğinde ağırlamak Bahis Siteleri istedik. Katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu .

Türk öğretmeninin toplumdaki önemini ve değerini belirtmek, öğretmenler ve öğrenciler arasında sevgi saygı ve dayanışma bağlarını güçlendirmek, emekli öğretmenleri saygıyla anmak, öğretmenlik mesleğine yeni atılan öğretmenlerde mesleklerinin yüceliğinin bilincini uyandırmak amacıyla Büyük Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul ettikleri 24 Kasım Günü, 1981'den bu yana, yani 32 yıldır ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor.




Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 00:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472