banner480

Çine Belediye Başkanı Dinçer'den, 23 Nisan Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Çine Belediye Başkanı Dinçer'den, 23 Nisan Mesajı
banner269

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinçer’in, mesajında; “Cumhuriyetimizin temeli olan Türkiye betsco Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yılını büyük coşkuyla kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklara verdiği değerin ne kadar büyük olduğunu, onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 04:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472