banner488

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan “Çine hepimize örnek olmalı“

Tezcan, Dinçer’e "örnek alınması gereken bir çalışma sergilediniz" dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan “Çine hepimize örnek olmalı“
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP'li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti. Tezcan  ziyaretine CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin,CHP'li Çine Belediye Meclis Üyeleri ile partililer de katıldı.

Tezcan Belediye Başkanı  Dinçer’e örnek alınması gereken bir çalışma sergilediklerini belirterek, “Tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun, yüzümüzü güldürdünüz, Allah sizin yüzünüzü güldürsün. Kararlı bir şekilde yönetimin devam etmesi hem de güçlenerek devam etmesi güzel bir şey. Çine hepimize örnek olması gereken bir yer. Bütün Türkiye’de örnek olması geren bir yer. Bunu niye söylüyorum şimdi biz Afyon’da, Kütahya’ da ,Kastamonu’da, Kayseri’de, Çankırı’da şöyle bir baktığımızda yüzde 10’nun altında bir oy aldık. Diyoruz ki geleneksel olarak buralar bize o vermiyor. Eğer doğru yöntemi bulursan, siyasette doğru çalışma yöntemini bulursan, vatandaşa ulaşırsan, dokunursan, milletle beraber olursan, halkla iç içe geçebilirsen her yerde millet sana oy verir. Çine’de bize daha önceleri oy vermediğini söyledik, oy alamadığımız bir yerdi ama şimdi bakıyoruz Çine’de tartışmasız hem genel seçimlerde önemli ciddi destek alan bir partiyiz, hem yerel seçimlerde bütün köyleriyle beraber oy kullanılmasıyla beraber büyük bir başarıyla çıktık. Demek ki vatandaşın dilini doğru anlarsak, vatandaşa doğru dille gidersek, vatandaşa dokunabilirsek başarılı oluruz. Bir kere daha hem belediyemizi hem partimizi tebrik ediyorum. Siz zaten Belediye Başkanı olarak 3 senedir görevinizi yaptınız, bundan sonrada en ücra köylere kadar da hizmet götürülecek. Çine en fazla köyümüzün olduğu yer. Aydın’ın en fazla köyü Çine’de 65 köyümüz var. Onun için daha çok hizmet edeceğiz ama bir güzel yanı var bunun en çok köy olduğu için en çok hizmet gidecek ve daha fazla itibar göreceğiz, daha fazla Betboo iltifat göreceğiz o köylerden. Marifet iltifata tabidir” dedi.

Başkan Enver Salih Dinçer bunun üzerine, “ Göreve geldiğimizden beri aldığımız bayrağı bir adım ileri götüreceğiz demiştik. Şimdi bunun gururunu yaşıyoruz. Bizim burada şunu göstermeye çalıştık Çine’de burada belediye başkanlığı gelip geçici, benim belediye başkanlığım gelip geçici, Osman Aydın geldi geçti, şimdi ben geldim, geçecek,ama önemli olan burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin uzun süre iktidarda kalabilmesi. Bunu sağlamaya çalıştık ve başarılı olduğumuza inanıyorum, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla genç arkadaşlarımızı siyasetin içine çektik inşallah uzun süre bu koltuk Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Çine’ye hizmet götürür. Çine’de bu kadar oy almamız gerçekten halkımız partimize büyük bir destek çıktı, tekrar teşekkür ediyoruz halkımıza da bize duydukları güvenden dolayı. Çok çalışarak ve halkımızın hep yanında olarak bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Biz seçim çalışmalarımız da aynı şeyi söyledik Cumhuriyet Halk Partisi Adayı’yız ama seçildiğimizin ertesi günü artık tüm Çine’nin Belediye Başkanıyım sözünü vermiştik. Aynı şekilde biz tüm Çine’nin sağcısı, solcusu, AKP’si,MHP’si,demeden tüm Çineli vatandaşlarımıza, oy veren vermeyen hepsine teşekkür ediyoruz bütün halkımızın başkanı olduğumu tekrar ediyorum “ dedi.




Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472