banner488

Başkan Dinçer,İzmir'de besicileri ziyaret

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş İzmir’de Çineli ve Akçaovalı besici ve satıcıları ziyaret etti.

Başkan Dinçer,İzmir'de besicileri ziyaret
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş İzmir’in çeşitli semtlerinde kurulan kurban pazarlarına giderek, Çineli ve Akçaovalı besici ve satıcıları ziyaret etti. Dinçer, satıcılar ile görüşüp sohbet etti.

Umulan hareketliliğin olmadığını belirten besiciler, girdi fiyatlarındaki artışa rağmen kurban fiyatlarının düşük olduğunu buna rağmen satışların da geçen yıla oranla az olduğunu belirtiler. İyi kötü satışların olduğunu, 15 gündür burada olduklarını da belirten besiciler, “inşallah son günlerde beklediğimiz satışlar olur, Belediye Başkanımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti “dediler.

Kurban fiyatları ve kurbanlıklar hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın ağız tadıyla bir kurban bayramını geçirmesini diliyorum. Besicilerimizde 15 gündür buradalar, İzmir’in çeşitli pazarlarına gelmişler, satış yapıyorlar. İnşallah bekledikleri satışları yapıp Çine’ye öyle geri dönerler” dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472