banner480

Başkan Dinçer'in Ramazan Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer'in Ramazan Bayramı Mesajı
banner269

Başkan Dinçer, bayram mesajında; "Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yanımız bayram coşkusunu hissederken, diğer yanımız bayrama buruk ve üzgün giren insanların acılarıyla dolmaktadır.

Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kardeşlerimizin de çektiği üzüntü ve sıkıntıları hatırlayarak, aramızdaki kırgınlıklara, dargınlıklara son vermeliyiz. Günlük yaşantımızın yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı veren Bayramlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını, tüm savaş ve katliamların sona ermesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum" dedi.  


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 02:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472