banner480

Başkan Dinçer, Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer, Gazetecilerin Bayramını Kutladı
banner269

Başkan Dinçer, yayınladığı mesajında; ”Basın özgürlüğünün olmazsa olmaz koşullarının belirlenmesiyle başlayan ve günümüzde de Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı olarak kutlanan 24 Temmuz 1908 tarihi; “Basın Hürdür, Sansür Edilemez” ilkesiyle görev yapan Gazetecilerimiz için anlamlı bir gündür.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Basın, Milletin Müşterek Sesidir” ifadesi ile basının üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamıştır. Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasilerin vazgeçilmez en önemli kurumlarından biridir. Halkımızın doğru bilgiye ulaşma ve kendi fikirlerini basın Jojobet aracılığıyla ifade edebilmesi de en temel hakkıdır.

İlçemiz ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, Çinemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyor, her koşulda sorumluluk bilinciyle çalışarak ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472