banner488

Başkan Dinçer, Çine OSB'yi ziyaret etti

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve beraberindeki heyet Çine Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti

Başkan Dinçer, Çine OSB'yi ziyaret etti
banner496

Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, Fen İşleri Müdürü M.Sami Anbarcı ve Geka Projeleri Hazırlama ve Uygulama  Danışmanı Evren Uygur’un katıldığı ziyarete Çine OSB Başkanı Kayhan Güney ve Çine OSB Bölge Müdürü Adem Yaman eşlik etti.

OSB’nin genel durumu hakkında Çine OSB Başkanı Kayhan Güney ve Çine OSB Bölge Müdürü Adem Yaman’dan bilgi alan Başkan Enver Salih Dinçer daha sonra OSB’de yatırım yapan ALES Enerji A.Ş.’ye gelerek sistemin çalışma prensibi ve genel durumu hakkında incelemelerde bulundu. Önümüzdeki ay içinde üretime geçecek olan Rodos Süt ve şu anda işletmeye başlamış olan Efe Köy Mandıra’yı da ziyaret ederek, OSB içinde Belediye tahsis edilen arsanın  konumunu da yerinde inceledi.

Başkan Dinçer incelemeler sırasında Başkan Dinçer , “Geka Projeleri Hazırlama ve Uygulama  Danışmanı Evren Uygur ‘un da yatırım yapacak olan firma ve şirketlere proje hazırlanması ve hibe Onbahis kredi alınması  ile destekleme konularında yardımcı olalım, ayrıca Çine’ye yatırımcı getirmek için bu arkadaşlar çalışmalar yapacaklar” dedi.






Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472