banner488

Başkan Dinçer; “Başarımız kadınlarımız sayesindedir”

Çineli kadınlar, Çine Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şeyhler Belediye Düğün Salonu’nda organize ettiği Vildan Konseri’nde gönüllerince eğlendi.

Başkan Dinçer; “Başarımız kadınlarımız sayesindedir”
banner496

Konserden önce konuşan Başkan Dinçer, kadınlara daima pozitif ayrımcılık uyguladıklarının altını çizerek, “Bizim için kadınlarımız ve çocuklarımız hep ön plandaydı. CHP Çine’de başarılı ise biliniz ki arkasında sizler olduğu için başarılıdır.” dedi.

Şehler Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen Vildan Konseri’ne Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuba Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Meclis Üyesi Asuman Güney, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, ADD Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar ve çok sayıda Çineli kadın katıldı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, ‘Çine’nin cefakar, vefakar, aydın kadınları, hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun’ sözleri salonda bulunan Çineli kadınlar tarafından yoğun alkış aldı.

“Siz değerli kadınlarımızın sayesinde başarılıyız”

Konuşmasında, kadınlara daima pozitif ayrımcılık uyguladıklarını belirten Başkan Dinçer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ben ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla beraber daima kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uyguladık. Sizlerin sorunlarını direkt dinlemek için bir kış boyunca mahallelerimizde kadınlarımızla kahvaltılar gerçekleştirdik. İhtiyaçlarınız doğrultusunda kültür turları düzenledik. Park, bahçeler yaptık ve çocuklarınızla hep birlikte mutlu olabileceğiniz mutlu ortamlar  oluşturmaya çalıştık. Kalabak Çayı’nı düzenledik. Kurslar istediniz, kurslar düzenledik. Çocuklarımız için de bale, basketbol ve futbol kursları düzenledik. Bizim için kadınlarımız ve çocuklarımız hep ön plandaydı. Bize her zaman destek oldunuz. Eğer bugün başarılıysak siz değerli kadınlarımızın sayesinde başarılıyız. CHP Çine’de başarılı ise biliniz ki arkasında sizler olduğu için başarılıdır. Bugüne kadar hep baş tacımız oldunuz. Bundan sonra da başımızın tacı olacaksınız. Önümüzdeki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tekrar burada buluşmak üzere hepinize iyi eğlenceler dilerim.” dedi.

Daha sonra Başkan Dinçer, salonu dolduran davetlilerin ellerindeki ayyıldız bayrağımızla ayağa kalkarak coşkulu bir şekilde okuduğu 10. Yıl Marşı ve alkışlar eşliğinde salondan uğurlandı.

“Türk Kadını gerçek değerine Cumhuriyet ile ulaşmıştır”

Başkan Dinçer’in 10. Yıl Marşı ile uğurlanmasının ardından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konuşma yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, “Kadına gösterdiğimiz sevgi ifadeleri bile şiddete dayalı. Kadının ihmal edildiği ve şiddet gördüğü bir toplum varlığını sağlıklı bir şekilde sürdüremez. Kadınımız toplum yaşamındaki gerçek değerini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ile ulaşabilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Aslan’ın konuşması bitmesi ile Vildan Konseri başladı ve Çineli kadınlar Vildan’ın seslendirdiği birbirinden güzel ve hareketli şarkılarla gönüllerince eğlenerek, keyif dolu bir gün yaşadılar.(Murat TAN)

Fotoğraf;Hasan ÖZ


















Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 23:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472