banner488

“Aldığımız sorumluluğun farkındayız“

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar,CHP Çine İlçe Başkanlığını ve yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret ederek tebrik etti.

“Aldığımız sorumluluğun farkındayız“
banner269

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Çine İlçe Başkanlığını ve yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret ederek tebrik etti. CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşanCHP’li Baydar, "Çine, Aydın'da ilçelerin sıralamasında Kuşadası'nın ardından en çok oy alan ikinci ilçe oldu. Artık Kuşadası'nın güçlü bir rakibi var. Çine Kuşadası'na rakip oldu"  diyerek, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve ekibini kutladı.

 

CHP örgütünün Kuşadası'ndaki başarısını dile getiren Baydar’a verdikleri destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Dinçer, "Çine halkının bize vermiş olduğu bu sorumluluğu 5 yıl göğüsleyip, çok iyi çalışarak milletimize layık olmaya çalışacağız. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Çine'mizi Aydın ilçeleri arasında birinci yaparız" şeklinde konuştu.




Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 19:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472