banner480

Vali AYYILDIZ: Kapımız ve gönlümüz herkese açık

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, kapısının vatandaşlara her zaman açık ve önceliğinin vatandaşın sorununu çözmek olduğunu söyledi.

Vali AYYILDIZ: Kapımız ve gönlümüz herkese açık
banner269
Aydın Valisi Sayın Erol Ayyıldız, “İnşallah yarınların Aydın’ını hazırlamak ve marka kent oluşturmak için bize düşen ne görev varsa, bununda üzerinde bir çaba ve gayretle yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesiyle Aydın Valiliği’ne atanan Vali Sayın Erol Ayyıldız, Aydın’daki yeni görevine başladı. Vali Erol Ayyıldız için sabah saat 10.00’da Aydın Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene Vali Vekili Halil Canavar, Belediye Başkan Yardımcısı Sümral Ünal, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve daire müdürleri katıldı.
 
Aydın’a özgü yöresel kıyafetler giymiş öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Aydıldız, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tanıştı. Daha sonra merasim mangasını selamlayan Vali Aydıldız, makam odası tadilatta olduğu için Aydın Valiliği Encümen Salonu’nda ilk konuklarını ağırladı.

Aydın Valiliği’ne atandığını öğrenince sevindiğini ifade eden Vali Sayın Erol Ayyıldız, 25 yılı aşkın meslek hayatının birikimi ile birlikte heyecanı ve elindeki tüm gücüyle Aydın’a çalışmaya geldiğini söyledi. Dolayısıyla bizlere ve Aydınlılara hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Yar ve yardımcımız olsun. Bizde ne kadar güç ve bilgi varsa Aydınlıların hizmetinde. İnşallah yarınların Aydın’ını hazırlamak ve marka kent ile Türkiye’nin en güzel kenti olması noktasında bize düşen ne görev varsa, bunun da üzerinde bir çaba ve gayretle yerine getirmeye çalışacağız. Rabbim güzel hizmetlere vesile etsin” diye konuştu.
 
Daha önceden Aydın’ı tanıdığını ve göreve başlamadan önce bilgi edinme fırsatı bulduğunu açıklayan Vali Ayyıldız, “Aydın’ı bilmemek ayrı bir şey olsa gerek. Aydın’ı hem vilayet olarak hem de Türkiye ve dünyada işgal ettiği yer itibariyle marka kent olma noktasında her şeye sahip bir kent. Aydın ile ilgili bilgisi olmamak cahillikle eş değer olur. Aydın ilimiz Ege Bölgesi’nin incilerinden. Belki de en önemli ili. Tarım potansiyeliyle, sanayisiyle ve belli alanlarda hizmet etmesiyle. Çaba ve gayret bizden; inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çok Deneme Bonusu güzel hizmetlere imza atılacağına inandığım bir il. Bizde ne varsa ortaya koyalım, mutlaka sinerjiyle bir şeyler ortaya çıkar. Aydın’ımızı bugünden yarına güzel bir şekilde taşırız. Ben buna inanıyorum. Heyecanımızı, şevkimizi ve çabamızı da koruyoruz. Bu heyecanı işin sonuna kadar da götürülmesi gerektiğine ve bu heyecanla güzel şeyler yapılabileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kurumlar arasındaki iyi ilişkilerin önemine işaret eden Vali Ayyıldız, şunları söyledi: “Herkes mevzuat çerçevesinde güzel şeyler yapmak istiyor. Sevgi ve saygıyı belli bir çerçeve içerisine koyduktan sonra güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Bu belediye olur, diğer kurum ve kuruluşlar olur, sivil toplum örgütleri olur ve de her şeyden önemlisi basın olur. Bana göre basın diğer işlerden daha önemli. Karayı ak, akı kara gösterme bazen oluyor. Ne yapsanız düzeltemiyorsunuz. Benim 24 saat telefonum açık. Hayatımda yalan konuşmamaya çalışan bir insanım. 24 saat beni ararsanız, gerçekleri söyleyebilirim. Arayıp bu iş nasıl olmuş derseniz, bunun cevabını benden alırsınız”



“VATANDAŞ BEKLEMEZ”
Kapısının vatandaşlara her zaman açık ve önceliğinin vatandaşın sorununu çözmek olduğunu kaydeden Vali Sayın Erol Ayyıldız, sözlerini şöyle tamamladı: “Sadece burada değil; kaymakamlık ve vali yardımcılığı yaptığım dönemlerde de kapım her zaman açık oldu. Hem gönlüm hem de kapım her zaman açık. Vatandaş beklemez. Biz burada olduğumuz sürece öncelik onundur. Diğer işler hallolur zaten. Makamdaki tadilat bitince vatandaşlarımızla daha rahat görüşürüz. Vatandaşımız geldiği zaman işini görmeden dönmeyecek veya en azından neden olmadığını bilecek”
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472