banner488

Teklif gelirse adayım

AK Parti kulisleri de bunu konuşuyor

Teklif gelirse adayım
banner496
Mustafa Ancın’ın yakın çevresine sarf ettiği öne sürülen sözler, AK Parti kulislerine bomba gibi düştü.

Daha önce HaberMC.Com tarafından, ‘Adaylığa mı hazırlanıyor?’ başlığıyla kamu oyuna duyurulan haber, AK Parti’li üst düzey yöneticiler tarafından doğrulandı.

Konuyla ilgili HaberMC.Com’a konuşan bazı AK Partili üst düzey isimler, ‘haberinizi doğrulayacak bilgiler bizlere de ulaştı. Kendisinin yakın çevresinde ve bazı dost sohbetlerinde, teklif gelirse adayım güvenilir bahis siteleri dediği iddiası, artık kulislerde iyice yerleşik sohbet haline geldi’ ifadelerini kullandılar.

‘İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ İÇİN NE DEDİ?’

Diğer taraftan Mustafa Ancın’ın, ‘Teklif gelirse aday olurum’ şeklinde sarf ettiği öne sürülen sözlerden daha çok, ardından söylediği iddia edilen diğer sözler partide şok etkisi yarattı.

Kulislerdeki iddialara göre Mustafa Ancın, il ve Merkez İlçe Yönetimlerinde yapısal sorunlar yaşandığını, Aydın Belediye Başkanlığı seçimlerinde en şanslı aday iken bu nedenle parti ve şahıs olarak seçimi kıl payı kaybettiklerini, iş bu gerekçelerle İl ve İlçe yönetimlerinde yeni yapılanmalara gidilmesi gerektiğini dile getirdiği kaydediliyor. Kaynak: HaberMC.com
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2012, 23:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yalçın
yalçın - 11 yıl Önce

sayın mustafa ancın beyin düşüncelerine katılıyorum

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472