banner488

STK’lar Aydınlı Bakan İstiyor

Aydında örgütlü Sivil Toplum Kuruluşları “Aydındaki Sivil Toplum örgütleri olarak artık Mutlaka Aydınlı bakan istiyoruz” diye basın açıklaması yaptı.

STK’lar Aydınlı Bakan İstiyor
banner496
 Aydın Sivil Toplum Platformu dönem sözcüsü Veli Tiryaki ASTO yürütme kurulu ile Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tiryaki "01 Kasım seçimlerinde AK Parti halktan büyük bir destek alarak iki kişiden birinin oyunu  ve desteğini alarak yeniden tek başına iktidar şansını yakalamıştır. Seçim Sonuçlarının ardından Başbakanımızın  halkın Tüm kesimlerini kucaklayan sağduyulu açıklamasını ve yapıcı politika için kendisini ve ekibini kutluyoruz."dedi.

Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü; Başbakanımızın “Bugünden itibaren kaygı ve endişe yerini umuda bırakmıştır. Bizim bu ülke ile ilgili büyük rüyalarımız var. Husumet, nefret ve şiddet dili kaybolacak, Türkiye kalkınmaya büyümeye gelişmeye devam edecektir.” Açıklamasını önemsiyoruz.

Ülkemizde 7 haziran seçimleri ve ardından yaşanan Hükümet sorunu ekonomimizde milyarlarca dolar kayba, yaşanan kaos ve terör ortamı da 300’e yakın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur.  01 Kasım seçimleri ardından ülkenin gerilimli bir seçim ortamından sonra mecliste de toplumdaki gerilimi yok edecek uzlaşma Türk halkınca takdirle karşılanacaktır.  Başbakanımızın; Bugün bu seçimde yenilen yoktur. Bu seçimde Türkiye kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır, hiç kimse yenilmemiştir, demokrasimiz kazanmıştır. Bütün vatandaşlarımız emin ve müsterih olsunlar. Verdikleri mesaj önümüzdeki 4 yıl da yönetime yansıyacaktır. Açıklamasını iyi okunmasını istiyoruz.

Aydın Coğrafi ve jeopolitik konumu 1.200.000 yakın nufusu ve nufusunun çoğunluğu tarımla geçinen ve sanayisi de tarıma dayalı  ancak son dönemlerde ihmal edildiğini düşündüğüz Türkiye’nin en önemli şehirlerindendir. Son seçimlerde Ak Parti ilimizde  milletvekili sayısını tekrar üçe çıkararak üç vekili Ankara’ya göndermiştir.


Aydının her yönüyle bir bakanı hak ettiğini düşünüyoruz ve talep ediyoruz. Her biri birbirinden değerli Vekillerimizin de bu görevi layıkıyla yapacağını biliyoruz.   Tecrübe olarak da hepside bakanlık yapabilecek bilgi birikim ve kariyere sahiptir.

Aydındaki Sivil Toplum örgütleri olarak  (ASTO) Aydının üvey evlat muamelesinde kurtulma zamanın geldiğine inanıyoruz, ülkenin kaderini değiştiren demokrasi şehitlerinin memleketi Aydın bakanlığa hasret kalmıştır. Bu dönem Aydınlı bir bakan istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472