banner488

Sorunu İncirliova Belediyesi Çözdü

İncirliova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Kale’nin talimatıyla Sınırteke Mahallesi’nde yıllardır yaşanılan Yağmur Suyu Drenaj Hattı problemini çözüme kavuşturdu.

Sorunu İncirliova Belediyesi Çözdü
banner496
 Aydın’ın büyükşehir statüsüne alınmasından dolayı söz konusu çalışmanın Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Kale; “Sınırteke Mahallemizin üst cadde ve sokaklarından gelen yağmur suları okulun ön kısmında birikmekte ve burası adeta küçük bir gölü andırmaktaydı. Okul idaresi ve mahalle sakinlerimizden gelen talep sonrasında yaptığımız incelemelerde sorunun acil bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini gördük. Ancak, burayla alakalı olarak Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin yetki ve sorumluluğunda olduğunu vatandaşlarımızla paylaştık. Kendileri de ilgili kurum yetkilileriyle birkaç defa görüşmelerine karşın sorunun çözüme kavuşturulmadığını bizlere ilettiler. Bizler de elimizdeki imkanlarla yaklaşık 350 metre uzunluğundaki yağmur su drenaj hattını yapmaya başladık. Böylece yıllardır yaşanılan sorunu da çözüme kavuşturarak öğrencilerimizin okullarına rahat bir şekilde gidip gelmelerini sağladık” dedi.

Başkan Kale’ye Teşekkür

Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmasını yerinde incelemek üzere Sınırteke Mahallesi’ne gelen Başkan Kale’ye bazı mahalle sakinleri; “Yıllardır yaşadığımız bu sorunu çözüme kavuşturdun. Allah senden razı olsun” şeklinde konuşarak teşekkür ederken Başkan Kale de “Göreve geldiğimiz günden itibaren özellikle cami, okul, mezarlık, sağlık ocakları gibi kurumlarımızın sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Burada ki talep de özellikle öğrencilerimiz açısından büyük bir sorundu. Bizler de elimizdeki imkanları kullanarak sorunu çözüme kavuşturmak istedik. Bundan sonra da aynı şekilde bu kurumlarımızdan ve siz değerli vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak sıkıntıları ve sorunları çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz” dedi.










Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472