banner488

Park İncirliova, Yeni Yüzüyle Hizmet Vermeye Başladı

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından birinci etap yenileme çalışmaları tamamlanan Park İncirliova hizmete girdi.

Park İncirliova, Yeni Yüzüyle Hizmet Vermeye Başladı
banner496

Doğayla iç içe yem yeşil bir ortamda günün stresinden uzaklaşıp dinlenebileceğiniz ender mekanlardan biri olan Park İncirliova modern yapısıyla da cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Yürüyüş yolları, piknik alanları, modern kafeteryası, kır düğün alanlarıyla birlikte cemiyetlerde yemeklerin yapılacağı yemekhanesi, Serpme Kahvaltısı, modern çocuk Oyun alanları, gençlik merkezinin yanı sıra Nikah Salonu, Mescit, gelin ve damat odaları, günün her saatinde açık olan aile çay bahçesiyle başta İncirliova Halkı olmak üzere Germencik, Koçarlı ve Efeler ilçesindeki vatandaşların tercih ettiği Park İncirliova yenilenen yüzüyle Aydın Halkı’nın tamamına hizmet verebilecek modern bir tesis haline dönüştü.

“Vatandaşlarımız Beton Binalar Arasında Sıkışıp Kalmayacak”

Göreve geldiği günden bu yana her alanda İncirliova Halkı’na hizmet vermeye çalışan Belediye Başkanı Gürşat Kale, modern ve yaşanılabilir kentlerin olmazsa olmazı sosyal tesisler ve dinlenme alanları olduğuna vurguda bulunarak “İncirliova her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçemizdir. Vatandaşlarımızın yükselen beton binalar arasında sıkışıp kalmasını önlemek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın modern çocuk oyun parklarıyla buluşturmak adına başlattığımız çocuk oyun parkları ve sosyal tesis çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde yıllar önce yapılan ancak, zamanla ihtiyaçlara yanıt vermekte yetersiz kalan İncirliova Kültür Park Sosyal Tesislerimizde geniş kapsamlı bir yenileme çalışması başlattık. Yaklaşık bir yıllık bir çalışmamızın akabinde bu modern tesisimizi başta ilçemize ve Aydın’a kazandırmanın gururunu yaşamaktayız” dedi.

Yep Yeni Bir Tesis “Park İncirliova”

Park İncirliova’nın halkın tamamına hizmet verecek nitelikte olduğuna dikkat çeken Başkan Kale; “Park İncirliova, vatandaşlarımıza günün her saatinde hizmet verecek şekilde tasarlandı. Burada daha önce iki adet beton alan üzerinde düğün cemiyetleri yapılmaktaydı. Bizler bu betonları ortadan kaldırarak doğayla iç içe dört adet yeni kır düğün alanı oluşturduk. Beton olan ve atıl bir haldeki kafeteryayı yıkarak modern bir kafeteryayı inşa ettik. Birkaç adet demirden yapılma çocuk oyun alanının yerine zemini kauçuk olan modern çocuk oyun gruplarımızı yerleştirdik. Dar, kullanıma elverişli olmayan tesis içi yollarımızı düzenleyip ağaçlandırma ve aydınlatma işlerini de gerçekleştirerek günün her saatinde yürüyüş yapılabilecek alanlar oluşturduk. Konser ve tiyatro gösterilerinin yapılabileceği modern alanlarımızı da inşa etmekle birlikte daha önce tesis içerisinde hiç olmayan, mescit, nikah salonu, gelin ve damat odası, cemiyetler için yemekhane, gençlik merkezi, bebek bakım odası, engelli vatandaşlarımız için wc ve lavabo ünitelerini yaptık. Ayrıca, ilk defa tesis içerisinde doğayla iç içe olan serpme kahvaltı alanı ve mutfağımızı da oluşturarak vatandaşlarımızın hizmetine tahsis ettik” dedi.

Park İncirliova’da Yapılan Yenilikler

 

Aynı anda 120 çocuğu vakit geçirebileceği çocuk oyun parkı

Lale, menekşe, orkide, manolya isimlerini verdiğimiz dört adet yeni kır düğün alanı

Serpme Kahvaltı Mutfağı ve Alanı

Aynı anda 50 gencimizin kullanabileceği gençlik merkezi

Yüzlerce vatandaşımızın ve ailelerinin istifade edebileceği aile çay bahçesi

Yürüyüş yolları ve araç otoparkı

Cemiyet ve organizasyonlarda yemeklerin yapılacağı yemekhane

Çocuk bakım ünitesi

Bay – bayan ve Engelli WC ünitesi

Nikah salonu, gelin ve damat odalarının yanı sıra mescidin yer aldığı çok amaçlı hizmet binası

Mini market

Şehir Merkezi’nden Park İncirliova’ya ücretsiz ulaşım

Konser ve tiyatro gösterilerinin yapılacağı alan

Aydınlatma, çimlendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları









Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472