banner488

Nilgün Belgün ve Saba Tümer’in kahkahalarıyla şenlendi

Forum Aydın, Anneler Günü’nde tiyatro sahneleri ile televizyon dünyasının iki ünlü ismi Nilgün Belgün ve Saba Tümer’i annelerle bir araya getirdi

Nilgün Belgün ve  Saba Tümer’in kahkahalarıyla şenlendi
banner496

Aydın ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Anneler Günü’nde tiyatroların şen ismi Nilgün Belgün ile önlenemez kahkahasıyla etrafına enerji saçan Saba Tümer’i ağırladı. 

Nilgün Belgün ve Saba Tümer’in katılımıyla 10 Mayıs Pazar günü gerçekleşen söyleşiye, Forum Aydın ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi.

Kendisi de bir anne olan, sevilen oyuncu Nilgün Belgün özel hayatına ilişkin bilinmeyenleri anlatırken, çalışan anneler için çocuk yetiştirmenin zorluğuna vurgu yaptı. Ünlü oyuncu, kendi hayatından verdiği örneklerle herkesi gülmekten kırıp geçirdi. 

Başarılı televizyoncu Saba Tümer de kahkahalarıyla kralbet Forum Aydın’ı şenlendirdi. Söyleşiye katılanların ne zaman evleneceğine ve anne olacağına dair sorularıyla karşılaşan Tümer, sorulara kahkahalarla cevap verdi.

Nilgün Belgün ve Saba Tümer,aniden başlayan yağmura rağmen kendilerini yalnız bırakmayan Forum Aydın ziyaretçileriyle çektirdikleri fotoğraflarla bu keyifli etkinliği ölümsüzleştirdi.





 


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472