banner488

MHP Lideri Bahçeli, Aydın'a geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli efeler diyarı Aydınlılarla bir araya geldi

MHP Lideri Bahçeli, Aydın'a geldi
banner496

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın İstasyon Meydanı’nda halka seslendi. Bahçeli, alana partili gençlerin kol kola girerek oluşturduğu güvenlik koridorundan geçerek girdi. Bahçeli’nin gelişi nedeniyle kent içinde 800 polis görev yaptı. Kadınlar, üzerinde ’Bizimle yürü Aydın’ yazılı mavi fular taktı. Bahçeli, ’Ne mutlu Türkü’m diyene’ sloganıyla alana girdi. Alan üç hilalli MHP bayraklarıyla donatılırken, Atatürk, Bahçeli ve merhum Alpaslan Türkeş’in fotoğraflarının olduğu bayraklar asıldı. Aşırı sıcak nedeniyle özellikle yaşlılar zor anlar yaşadı. Bahçeli alana girdikten sonra güvenlik bariyerlerinin kaldırılmasını istedi. Bir parti yöneticisi, "Bizim bariyere ihtiyacımız yok halkımızla kucaklaşmak istiyoruz" dedi ve bariyerler kaldırıldı.

MHP Genel Başkanının konuşmasına başlamadan önce Aydın Milletvekili Adayları tanıtıldı. Daha sonra kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli konuşmasına tüm annelerin anneler gününü kutladı. Bahçeli, “7 Haziran milletvekilliği genel seçimlerine sadece 29 gün kaldı. Demokratik imtihandan alnımızın akıyla çıkmak için milletimize koşuyor Türkiye sevdalılarıyla buluşuyoruz. Heyecanlıyız çünkü Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz. Kararlıyız çünkü Türkiye’yi kuracağız. Yeminliyiz çünkü Aydın’ın önünü aydınlatacağız. 7 Haziran genel seçimlerinin ülkemize birliğimize dirliğimize kardeşliğimize ve geleceğimize güzellikler hayırlı sonuçlar getirmesini niyaz ediyorum. Aydın’da yaşayan karnını doyuran kökeni ve mezhebi ne olursa olsun milletimizin her güzel evladını selamlıyorum. Sizlerle anlamlı çok önemli bir günde binlikteyiz. Bugün Anneler Günü’dür. Anne fedakarlık ve fazilettir. Anne hoşgörü ve adanmışlıktır. Anne sevgi ve sıcacık ilgidir. Annelerimiz bizim göz nurumuzdur. Annelerimiz bizim kurumayacak kaynağımızdır. Annelerimiz yalnızca doğuran değil ömürleri yettiği sürece arkamızda duran manevi kalelerdir. Onlara çok şey borçluyuz. Vefa sorumluluğumuz vardır. Nezaket onlardadır. Zarafet onlarla ete kemiğe bürünür. Bağışlama onların özelliğidir. Onlar ki sevgi sancağıdır. Bereket ve dua hazinesidir. Şefkat abidesi annelerimizi kırmayalım incitmeyelim en tatlı sözlerle gönüllerini alalım. ’Öf’ bile demeyelim, kaşımızı bile çatmayalım, yüzümüzü asmayalım. Hayır dualarını alalım yorgun bakışlarını neşelendirelim. Unutmayalım ki bereket büyüklerdedir. Cennet annelerin ayakları altındadır. Şehit annelerini ihmal etmeyelim. Evlat acısıyla yanan annelerini unutmayalım. ’Oğlum yüzme bilmezdi suyun içinde ne yaptı’ diyen Ermenekli Fatma Ana’yı unutmayalım. Soma’da evladını kaybeden analarımızın sızısını vicdanımızda duyalım. Ana gibi yar olmayacağını Aydın gibi diyar olmayacağını unutmayalım.”

Hükümete yüklenen Bahçeli "Biz olmazsak sosyal yardım alamazsınız diyenler görecek, taşeron işçiler alayınızı kadroya alacağız. Üreten ekonomimiz kapsamında her yıl 700 bin kişinin sorunlarını bitireceğiz. Yoksul kardeşim biraz daha dayan senin sorunlarını komple bitireceğiz. Yarın kaçacak delik arayacaksınız.  Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Taşeron sistemine son vereceğiz. Taşeron işçiler, alayınızı kadroya alacağız. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Türkiye sizinle tarih yazacaktır. Aydın her şeyin tanığıdır” dedi.

















 


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472