banner488

KANDEMİR, Ayağının Tozu İle Etkinlik Düzenledi

MHP Genel Merkez tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Çine İlçe Başkanlığına Fatma Kandemir atandı.

KANDEMİR, Ayağının Tozu İle Etkinlik Düzenledi

MHP Genel Merkez tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Çine İlçe Başkanlığına Fatma Kandemir atandı.

Çine MHP Kadın Kolları’nın ilk başkanı Fatma Kandemir ve yönetim üyeleri göreve gelir gelmez çalışmalarına başladı. Kandemir, Çineli kadınları Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birleşmeye davet ederek “Hak ettiğimiz bir yaşam için gelin bu kutlu yolda birlikte çalışalım. ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensuplarıyız. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacaktır bu dünya var oldukça şehitlerimiz var olacaklardır” dedi.

Başkan Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Günü öncesinde şehit aileleri ile bir araya geldi. Hekimin Yeri’nde düzenlenen yemeğe İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve eşi Filiz Yavuz, Karakollar, Sarıoğlu, Kavşit, Ünlüce, Tatarmemişler, Soğancılar Mahallelerinden şehit aileleri katıldı.

Misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Kandemir, şehit ailelerinin Anneler Günü'nü kutlayarak annelere karanfil dağıttı ve her zaman şehit ailelerinin hizmetinde olacaklarını söyledi.

MHP Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Fatma Kandemir, Başkan yardımcıları Arzu Dönmez ve Birgül Boz, Yıldız Akdağ, Öznur Çetin, Filiz Kaya, Yeliz Güney, Aysel İğci.

 


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472