banner488

Manavlar Odası, Özakcan'ı Ziyaret Etti

Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri Özakcan’a ziyaret esnasında pazarcı esnafının sorunlarını dile getirdi.

Manavlar Odası, Özakcan'ı Ziyaret Etti
banner496

Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında hayırlı olsun dileklerini ileten Demirtaş, pazarcı esnafının sorunlarına da değindi. Pazar yerlerinin denetimi kolaylaştırmak adına kapalı pazar yerlerinin bir an önce kurulmasını isteyen Demirtaş; “ Mevcut pazarlarda iyileştirmeler sağlanmalı, denetimler arttırılmalıdır. Kapalı pazar yerleri oluştuğunda Zabıta Müdürlüğünde görev yapan arkadaşların da denetimleri kolaylaşacaktır. Kurulacak Zabıta noktaları ile hem pazarcı esnafının hem de müşterilerin şikâyetlerine de kolay çözüm bulacaklardır. Denizli de halkın sağlığını tehdit edeceği inancıyla bütün pazarlar Mariobet kapalı pazarlara dönüştürülmüştür. Yeri değişen Cumartesi pazarından halkımız çok memnun. Kapalı pazarların kurulması ve pazarcı esnafının ödediği işgal harçları ile ilgili yeni düzenlemeler yapılmasını istiyoruz. Pazarcı esnafımıza kesilen cezalar var, bu cezalar hak eden esnafa kesilmelidir” dedi.

Pazarcı esnafının sıkıntılarını yakından takip ettiklerini dile getiren Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ziyaretlerinden dolayı Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Özakcan, “ Pazar yerleri ile ilgili projelerimiz mevcut, ama biraz zamana ihtiyacımız var. Zabıta Müdürlüğü denetimlerini aksatmadan sürdürüyor, pazarcı esnafını yapılan denetimlerde uyarıyoruz. Tabi ki cezalar kesilecek, ceza kesilmezse usulsüzlüklerin önünü açmış oluruz. İşgal harçları ile de gerekli değerlendirmeleri yapıp, harçları tekrar gözden geçireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472