banner488

İYİ Parti Aydın Milletvekili Karakaş mazbatasını aldı

İYİ Parti Aydın Milletvekili Karakaş mazbatasını aldı
banner269

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde İYİ Parti’den Milletvekili seçilen Ömer Karakaş, 28. Dönem TBMM Aydın Milletvekili mazbatasını aldı.

Milletvekili genel seçimlerinde Aydın’dan milletvekili seçilen Ömer Karakaş, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ve çok sayıda partili Aydın Adliyesine gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Erkan İlbay'dan aldı. İYİ Parti Aydın 28.Dönem Milletvekili Ömer Karakaş, “İl ve ilçe teşkilatlarımız olarak çok yoğun, çok güzel bir çalışma yaptık. Sonuç itibariyle vatandaşlarımız bu şekilde teveccüh gösterdi. Aydın'dan bir milletvekili seçildi. Ben başta il ve ilçe teşkilatlarımız olmak üzere tüm partililerimize, bana ve partime oy veren tüm vatandaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bugünden itibaren de mecliste Aydın'ımızı en iyi şekilde temsil edip en güzel hizmetleri yapmaya gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Beklediğimiz sonuç bu değildi, neden olduğunu siz de biz de gayet iyi biliyoruz. Ama geldiğimiz noktada Sayın Vekilimizin, Aydın milletvekili olarak Aydın'ımıza, ülkemize, milletimize hizmet edeceği için mutluyuz. Kendisine teşkilatlarımız adına teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızla birlikte uyum içinde Aydın'a hizmet edeceğimizi de inanıyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472