banner480

İBSHA dertlere derman olmaya devam ediyor

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi (İBSHA) ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

İBSHA dertlere derman olmaya devam ediyor
banner269

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi (İBSHA) ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve insani yardımlaşmaya büyük önem verdiklerine vurguda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İmkanlarımız, el verdiği ölçüde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye onların dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz” dedi.

“Her Zaman Yanınızdayız”

“Halka hizmet Hakka hizmettir” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade Başkan Kale, “Bugüne kadar ihtiyaç sahibi, 856 kişiye nakdi, 2016 kişiye ilaç, 1842 kişiye gıda, 60 aileye inşaat malzemesi, 35 engelli vatandaşla tekerlekli sandalye, 647 engelli ve yaşlı vatandaşımız için kuaför ve berber, 1025 vatandaşımıza evde sağlık hizmeti (iğne-pansuman) 544 ailemize yakacak, 5 ailemize ev eşyası, 3765 vatandaşımıza ise hastaneye gidiş gelişlerini ücretsiz sağlayan ulaşım hizmeti desteği, 2 görme engelli vatandaşımıza görme engelliler için özel tasarlanmış diz üstü bilgisayar ile program hediye ettik. Ayrıca Ramazan Ayı İlçe Merkezimizde kurduğumuz iftar sofrasıyla hayırsever vatandaşlarımızın da verdiği desteklerle her gün yaklaşık bin vatandaşımıza iftar sofrası kurmanın yanı sıra ihtiyaç sahibi ve engelli 80 vatandaşımızın evine de yemek servisini yaparak birlikte olduk” dedi.















Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472