banner488

Engelliler Spor Kulübü Efeler Forması Giyecek

Aydın Engelliler Spor Kulübü Efeler Belediyesi Başkanı Mesut Özakcanı ziyaret etiler

Engelliler Spor Kulübü Efeler Forması Giyecek
banner496

Aydın Engelliler Spor Kulübü Efeler Belediyesi Başkanı Mesut Özakcanı ziyaret ederek, Efeler Belediyesi formasını giymek için talepte bulundu.

Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcanı makamında ziyaret ederek, Efeler Belediyesinden destek istedi. Engelliler Basketbol takımı olarak Play Off da oynadıklarını dile getiren Başkan Mehmet Güler “ Aydın Engelliler Spor Kulübü olarak hedeflerimiz büyük, tabi ki bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için desteğe ihtiyacımız var. Geçen yıl Nazilli Belediyesinin formasını giymiştik. Biz sadece Nazilli’yi değil Aydın ilini temsil ediyoruz, bu nedenle bu yıl Efeler Belediyesi forması ile maçlara çıkmak istiyoruz. Teknik malzeme olarak çok eksiğimiz var, eski tekerlekli sandalyelerle rakiplerimize yetişemiyoruz. Efeler Belediyesinin Aydın Engelliler Spor kulübüne vereceği destek ile 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Engellilere destek olmak sosyal bir sorumluluktur, Başkan Özakcanında bu konudaki hassasiyetine güveniyoruz ve bize destek olacağına inanıyoruz” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ise Aydın Engelliler Spor Kulübünün nezaket ziyaretinden memnun olduğunu belirterek; “ Aydın Engelliler Spor Kulübü olarak ziyaretiniz beni memnun etti. Kulübünüzün Efeler Belediyesi forması giymesi tabi ki bizi onurlandırır. Gerek forma, eşofman ve teknik ekipman açısından kulübünüze elimizden gelen desteği vereceğiz. Efeler Belediyesi olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve üzerimize düşen vazifeleri yapmaya hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472