banner488

Doğal Gazda Bahar Kampanyası Başladı

Aydın’da doğal gaz dağıtımı yapan Enerya, yeni abone olacak vatandaşlar için abonelikte 9 taksit, güvence bedelinde 3 taksit kampanyası başlattı.

Doğal Gazda Bahar Kampanyası Başladı
banner496

Aydın’da doğal gaz dağıtımı yapan Enerya, yeni abone olacak vatandaşlar için abonelikte 9 taksit, güvence bedelinde 3 taksit kampanyası başlattı. Kampanyadan 15 Nisan- 15 Haziran 2015 tarihleri arasında abone olan tüm Aydınlılar yararlanabilecek.

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, “Sağladığı konfor ve ekonomi nedeniyle önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı yaygınlaştırmak için her yıl kampanyalar yapmaya devam ediyoruz. “9+3 taksit” kampanyamız ile 15 Haziran tarihine kadar doğal gaz abonesi olan Aydınlılar, abone bağlantı bedelini 9 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler” dedi.

Türkiye çapında yılsonuna kadar 900 binden fazla aboneye ulaşmayı hedefleyen Enerya, cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanya ile yatırım planlarını eşzamanlı gerçekleştiriyor. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydın’da kapsamlı yatırım programlarına devam edeceklerini dile getirerek; “Bu yıl Söke’de Atatürk ve Yenikent’e, Aydın Merkez’de Cumhuriyet, Efeler ve Meşrutiyet Mahallerine doğal gaz götürüyoruz. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler.” diye konuştu.

Kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak.

 


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 17:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472