banner480

Başkan Kale’den anlamlı ziyaret

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Kuşadası Özel Candan Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek burada bakım gören vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Başkan Kale’den anlamlı ziyaret
banner269
 Yapılan ziyarete ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Kale; “İlçemizde yaşayan, sağlık durumu kötü olan ve kimsesi olmadığını öğrendiğimiz bir vatandaşımızın bu bakım merkezine alınması konusunda birkaç ay önce Bakım Merkezi yetkilileriyle görüşmüştük. Kendileri de anlayış ve ilgi göstererek vatandaşımızın orda bakılmasını kabul etmişlerdi. Bizler de kendilerine bundan dolayı teşekkür edip buradaki vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik” dedi.

Kuşadası Özel Candan Bakım Merkezi Sahibi Hüseyin Kahveci ise Başkan Kale’nin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek; “Bizler burada bakım gören tüm vatandaşlarımıza aile ortamında ilgi ve desteği vermeyi çalışıyoruz. Sizler, de idareciliğinizle insanı bir girişimde bulundunuz. Bu nedenle ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM”

Karşılıklı konuşmaların ardından bakım merkezinde bulunan hastalarla tek tek ilgilenen Başkan Kale, “Allah sizlere sağlık ve sıhhat versin. Sizler, bizlerin baş tacısınız. Gerek kurumsal kimliğimiz gerek ise bireysel olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.









Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 03:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472