banner488

Aydın’ın alt yapısı tamamen yenileniyor

Aydın büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla yürütülen büyük alt yapı hamlesi kapsamında ilin dört bir yanında çalışmalar hızla devam ediyor.

Aydın’ın alt yapısı tamamen yenileniyor
banner496

Aydın büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla yürütülen büyük alt yapı hamlesi kapsamında ilin dört bir yanında çalışmalar hızla devam ediyor. Koçarlı, Kuyucak, Nazilli ve Efeler çalışmaların yoğun olarak sürdüğü yerlerin başında geliyor.

Koçarlı’nın Alt Yapısı Tamamen Yenileniyor

İlçe merkezi ve civar mahallelerde süren içme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu gideri çalışmaları hızla sürüyor. Eski bağlantılar yenileniyor, sıklıkla arıza çıkaran sorunlu bölgelerde çözümler kalıcı olarak sağlanıyor. Koçarlı kışa hazır girecek.

Bağcılar’da Su Sevinci

Su sorunu yaşayan mahallelerden Bağcılar’da açılan yeni sondaj kuyusu ile içme suyu sorunu ortadan kalktı. 600 metre hat çekilerek depo bağlantıları ve elektrik alt yapısı döşeme çalışmaları bitti. Mahalleli Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Nazilli Bekirler’de Yıllardır Bekleyen Sondaj Kuyusu Aski Tarafından Faaliyete Geçiriliyor

ASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu çalışmaları kapsamında yeni sondaj kuyuları açıyor, yıllardır bekleyen kuyuları faaliyete geçiriyor. Bu çerçevede Bekirler Mahallesi’nde bulunan ama faaliyete alınmamış sondaj kuyusuna büyükşehir belediyesi eli değdi. Temizlendikten ve dalgıç pompa takıldıktan sonra faaliyete geçirilen içme suyu kuyusundan depoya 1500 metrelik hat çekiliyor. Çalışmalar kısa zamanda tamamlanıp mahallede su sorunu çözülecek.




Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472