banner488

Aydın Ticaret Borsası Canlı Hayvan Fuarına Katıldı

Ege Canlı Hayvan Fuarı- Hayvancılık, Süt Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanlar, Sera Tarım Teknolojileri Fuarı açıldı.

Aydın Ticaret Borsası Canlı Hayvan Fuarına Katıldı
banner496
 Ege Canlı Hayvan Fuarı- Hayvancılık, Süt Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanlar, Sera&Tarım Teknolojileri Fuarı açılışına Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen, Yakup Er ve Genel Sekreter Çimen Mutlu katıldı. 
Yönetim Kurulu Adnan Bosnalı yaptığı açıklamada“Sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri çiftçilerle buluşturmak, modern makine kullanımını yaygınlaştırmak, bu sayede verim ve üretim artışına katkı sağlamak açısından fuarlar çok önemlidir. İlimiz tarım ve hayvancılık bakımından ülkemizin dikkat çekici merkezlerinden birisidir. Bu amaçla 2012 yılından bu yana, TOBB katkıları ve bir çok kurumun desteği ile gıda tarım ve hayvancılık fuarı gerçekleştirmekteyiz. İlimizde 3 yıldır gerçekleştirilen tarım, gıda ve hayvancılık fuarı ve bu yıl ilki gerçekleştirilen canlı hayvan fuarının ilimize kazandırılmasından mutluluk ve gurur duyuyorum. 
İlimize kazandırılacak diğer fuarlar ile, ilimizin birçok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artması amacıyla, tüm kurumlar olarak desteklerimizi sürdürmemiz gerekmektedir. Hayvancılık ilimiz kalkınmasında önemli bir yere sahip olup, gayrisafi zirai gelir içerisinde sahip olduğu pay ile, tarım ve hayvancılık alanında son derece ihtisas sahibi olduğunu göstermektedir. Hayvancılık sektöründe önemli bir adım olan canlı hayvan fuarının, ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarak, başarılı bir fuar geçirilmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472