banner488

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler konseri düzenledi.

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Anıldı
banner496
 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77.yılında  “Büyük Önderimiz Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler”” konseri düzenledi.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda Türk Sanat Müziği korosu sanatçıları tarafından verilen konser büyük ilgi gördü. Nedim Tarımoğlu ve Özcan Yılmaz’ın şefliğinde gerçekleşen konsere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tahir Olçum ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet’in kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülere Aydınlılar konser boyunca eşlik etti. Türk Sanat Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği korosu tarafından iki bölümde 22 eser seslendirildi. Konser, Türk bayrakları eşliğinde söylenen 10. Yıl marşı ile son buldu. 




Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472