banner488

Aski Genel Müdürü Emre, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Mithat Emre, Kuşadası Belediyesi ile Söke Belediyesi’ni ziyaret etti.

Aski Genel Müdürü Emre, Çalışmaları Yerinde İnceledi
banner496

İlk olarak Kuşadası Belediyesi’ne giden Emre, daha sonra Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birlikte alt yapı ve kuyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Kuşadası’nda açılan kuyu ile 35 ltsn lik bir içme suyu kaynağı elde edileceğini belirten ve kuyu hakkında bilgiler veren Emre,  “Buradaki kuyu derinliğimiz 140 metre olup kuyu teçhiz borunun çapı ise 250 mm pvc boru olacak. Kuyunun uygun yerlerine filtreler monte edilerek teçhiz boru etrafına mıcırlama yapılacak. Daha sonra kuyu kompresör işlemine müteakip içme suyu şebekeye verilecektir. Açılan kuyu ile Kuşadası’ndaki su sıkıntısı giderilmiş olacak” dedi. 

Daha sonra Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret eden Mithat Emre karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette İçme suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hakan Olkaç’ın yanı sıra Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş bulundu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre’ye görevinde başarılar dilerken ASKİ ile işbirliği içerisinde önemli hizmetlere imza atacaklarını belirtti. Toyran ayrıca ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 12.06.2014 tarihli Acil Eylem Planı yazısına cevap hazırlayıp ASKİ Genel Müdürlüğüne gönderdiklerini söyledi .

ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre, “Büyükşehir yasası ile sorumluluk alanı genişleyen ilimizi köy, ilçe, il bazında alt ve üst yapısıyla örnek bir il konumuna getirmek için elbirliği ile çalışacağız. Köylerimiz ve ilçelerimiz bizle hayat bulacak. Köyden kente göçü tersine çevireceğiz. Aydın’ın en ücra noktasına kadar temiz ve güvenilir suyu ve arıtma hizmetlerini götürmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.  Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü olarak bir yandan Aydın ilinin içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılarken, bir yandan da alt yapı çalışmalarını gerçekleştirecek” dedi.









Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472