banner488

Uyuşturucu tacirlerinin planı jandarmaya takıldı

Çine jandarması Subaşı ve Dutluoluk mahallelerinde kenevir operasyonu yaptı

Uyuşturucu tacirlerinin planı jandarmaya takıldı
banner496
Çine jandarması Subaşı ve Dutluoluk mahallelerinde kenevir operasyonu yaptı.

Ege’de turizm sezonunun başlaması ile artan uyuşturucu trafiğine karşı polis ve jandarma da tedbirleri arttırdı. Güvenlik güçleri tarafından zaman zaman havadan denetim yapılırken, en küçük ihbarların bile değerlendirildiği belirtildi. Aydın’ın Çine ilçesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri iki ayrı adrese düzenledikleri baskınla çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirdi. Bitkiler imha edilirken olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk edildi.

Çine ilçesinde bağlı Subaşı ve Dutluoluk kırsal mahallelerinde iki ayrı kişinin uyuşturucu olarak kullanılan kenevir bitkisi yetiştirdiği yolundaki ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri her iki şahsız da takibe aldı. Zaman zaman havadan takipler de yapan jandarma ekipleri iki ayrı bölgede düzenlediği operasyonda yaklaşık 500 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Jandarma ekiplerinin Subaşı mahallesi Sakızağacı bölgesindeki sığ bir alana yaptığı operasyonda 427 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevirler imha edilirken olayla ilgili olarak A.A. isimli şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan Dutluoluk Mahallesi’nde T.Ü. isimli şahsın evine düzenlenen baskında da 27 kök kenevir bitisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilirken, adliyeye sevk edilen her iki zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Güvenlik güçlerince uyuşturucu ile mücadelenin devam edeceği belirtildi.





Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472