banner488

Telefon Kablolarını Bu Kez Çalamadılar

Telefon Kablolarını Bu Kez Çalamadılar
banner269
Çine'nin Bağlarbaşı ve Bereket Mahalleleri arasında telefon kablolarını kestiler ama bu kez çalamadılar. Çine İlçe Jandarma ekipleri gece operasyonu ile gözcüleri suçüstü yakaladı.

Bağlarbaşı ve Bereket Mahalleleri arasında geçtiğimiz günlerde telefon kablolarının yaklaşık 12 direk yerden bir metre yükseklikte kesilerek, bakır kablolar kimliği belirsiz şüpheli veya şüpheliler tarafından çalınmış ve Çine İlçe Jandarma ekipleri kablo hırsızlarının yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Çine İlçe Jandarma Karakol ekipleri bu kez kabloların çalınmasını engelledi. Bağlarbaşı ve Bereket Mahalleleri arası gece operasyonu düzenleyen İlçe Jandarma ekipleri bakır kabloları çalmak için bekleyen şahısların gözcülüğünü yapan Yatağan nüfusuna kayıtlı Ramazan C. ve Halime K.’yi yol kenarında yakaladığı, şüpheli olarak ifadelerinin alındığı ve 16 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi. Şüpheli şahıslar aynı mevkiinde 800 metrelik kabloları rulo halinde getirmelerine rağmen çalamadan kaçtıkları bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472