banner488

Servis Minibüsü Devrildi; 6 Yaralı

Servis Minibüsü Devrildi; 6 Yaralı
banner269

Aydın-Muğla karayolunda servis minibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada sürücü ile birlikte 6 kişi yaralandı. Kazada karayolunda adeta can pazarı yaşanırken, yaralılar Aydın Çine ve Yatağan’daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza akşam saatlerinde Çine Yatağan arasında meydana geldi. Çine istikametinden Yatağan istikametine gitmekte olan Murat Gökoğlu yönetimindeki 09 LN 694 plakalı servis minibüsü Çine Adnan Menderes Barajı Seyir Tepesi Mevkiine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıktı. Şarampole düşen minibüs istinat duvarına çarparak durdu. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Kazayı görenleri ihbarı ile olay yerine gelen güvenlik güçleri ve 112 Acil Servis ekipleri yaralıları müdahale etti. Kimisi yola savrulan kimisi de araçta mahsur kalan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazada Sürücü Murat Gökoğlu ile Arife Demirkol Muğla Yatağan Devlet Hastanesi’ne Fatma Karahayıt, Dilek Mumcu ve Leyla Kuyucu Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saide Özçınar isimli yaralı ise Çine’deki ilk müdahalesinin ardından Aydın’a sevk edildi.

Kaz aile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472